Saraç, DYP Seydikemer adayı

Yerel seçimlere yaklaşık 3 ay kala partiler ve adaylar çalışmalarının temposunu giderek arttırırken, Doğru Yol Partisi (DYP) Seydikemer Belediye Başkan Adayını açıklayarak çalışmalara başladı. DYP ayrıca bugün parti il...

Saraç, DYP Seydikemer adayı

Yerel seçimlere yaklaşık 3 ay kala partiler ve adaylar çalışmalarının temposunu giderek arttırırken, Doğru Yol Partisi (DYP) Seydikemer Belediye Başkan Adayını açıklayarak çalışmalara başladı. DYP ayrıca bugün parti il binasında düzenlenecek bir basın toplantısı ile Menteşe Belediye Başkan Adayını da basına ve kamuoyuna tanıtacak.

DYP’nin Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yük. Ziraat Mühendisi Vedat Saraç, ülke genelinde ve Köyceğiz, Marmaris, Kavaklıdere İlçe Tarım Müdürlüklerinde teknik eleman ve şeflik, Kırsal Kalkınma Şube Müdürlüğü görevlerini yürütmesinin yanında Peyzaj ve Çevre Planlama uzmanlığı görevlerini yürüttü. Saraç, Letonya, Royal, Pamucak, Grand Yazıcı gibi Muğla’nın gözde turizm merkezlerinin peyzaj ve çevre planlama proje ve uygulamalarında da görev yaptı. Emekli olan Saraç evli ve iki çocuk babası.

DYP Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, seçimlere kendi adayları ile gireceklerini belirtirken, Menteşe Belediye Başkan adaylarını da bugün parti il binasında düzenleyecekleri basın toplantısı ile basına ve kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.