Sandras İçme Suyunda sona gelindi

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Avukat Gültekin Akça:“Sandras Suyu Projesi’nin Menteşe ilçesi ihalesi 2016 yılında yapılacak ve çeşmelerimizden sağlıklı kaynak suyu akacak” dedi.Büyükşehir...

Sandras İçme Suyunda sona gelindi

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Avukat Gültekin Akça:

“Sandras Suyu Projesi’nin Menteşe ilçesi ihalesi 2016 yılında yapılacak ve çeşmelerimizden sağlıklı kaynak suyu akacak” dedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Avukat Gültekin Akça, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Muğla’nın Menteşe, Ula ve Yatağan ilçelerini kapsayan Sandras Suyu Projesi’nde önemli gelişmeler yaşandığını söyledi.

Akça, projeyle ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Muğla’yı ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüşme fırsatı bulduklarına işaret ederek, “Aldığımız bilgiye göre, projeyle ilgili çalışmalar sürüyor. Öncelikli olarak Menteşe ilçesini kapsayan proje ele alınmış olup bu kapsamda Muğla Belediyesiyle 26 Mart 2014 tarihinde bir protokol yapıldı. Projenin tamamı hayata geçtiğinde, Menteşe, Yatağan ve Ula İlçe merkezleri ile Ula’nın grup köyleri Sandras suyuna kavuşacak ve bu ilçelerin uzun vadeli içme suyu sorunları çözülmüş olacak” dedi.

Yaptığımız görüşmelerde Sandras Suyu Projesi’nin Menteşe ilçesiyle ilgili kısmının yapım ihalesinin 2016 yılında yapılmasının hedeflendiğinin belirtildiği ve bunun gerçekleşmesi durumunda çeşmelerden sağlıklı kaynak suyu akacağı müjdesini veren Akça, şunları söyledi:

“AK Parti olarak, halkımıza hizmet noktasında bugüne kadar hiçbir zaman siyasi ayrımcılık yapmadık. Nereye ne hizmet gerekiyorsa ulaştırdık.  Bu proje hayata geçtiğinde, vatandaşlarımız sağlıklı ve doğal içme suyu içecekler. Projede bugüne kadar emeği geçen tüm taraflara teşekkür ediyorum”

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.