Şampiyon okçulara işadamından destek

Bugüne kadar kazandıkları Türkiye Şampiyonlukları ve kırdıkları Türkiye rekorları ile ülke gündeminin dikkatini çeken Muğlaspor Okçuluk Takımına Muğla ve Marmaris Metro Turizm Seyahat Acentesi Sahibi İşadamı Hüseyin Çakır...

Şampiyon okçulara işadamından destek

Bugüne kadar kazandıkları Türkiye Şampiyonlukları ve kırdıkları Türkiye rekorları ile ülke gündeminin dikkatini çeken Muğlaspor Okçuluk Takımına Muğla ve Marmaris Metro Turizm Seyahat Acentesi Sahibi İşadamı Hüseyin Çakır seyahat sponsoru oldu. İşadamı Çakır, 5-8 Mart tarihleri arası Bursa’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılacak Muğlasporlu okçuların ulaşımını ücretsiz sağladı.

Kazandıkları başarılar, aldıkları madalyalar ve kırdıkları Türkiye rekorları ile Muğla olarak göğsümüzü kabartan Dr. Ejder Sözen yönetimindeki Muğlaspor Okçuluk Takımına bir katkı da Muğla ve Marmaris Metro Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Hüseyin Çakır’dan geldi.

5-8 Mart tarihleri arası Bursa’da düzenlenen Türkiye Okçuluk Şampiyonasına katılan Muğlaspor Okçuluk Takımına seyahat sponsoru olan İşadamı Çakır, takımın tüm seyahatini ücretsiz olarak sağlıyor.

Bursa’da düzenlenen Şampiyonada bütün madalyalara talip olduklarını belirten Muğlaspor Okçuluk Takımı Antrenörü Dr. Ejder Sözen, kendilerine ulaşım konusunda büyük destek veren İşadamı Hüseyin Çakır’a sporcuları ve camia adına teşekkür etti.

Okçularla her zaman büyük gurur duyduklarını ifade eden Muğlaspor Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı; “Bu tür destekler camia olarak yalnız olmadığımızı bizlere gösteriyor. Muğla ve Marmaris Metro Turizm Acentesi Sahibi Hüseyin Çakır’a yönetim kurulumuz adına şükranlarımızı sunuyorum. Okçularımızın Bursa’daki şampiyonada da büyük başarılar elde edeceğine inancımız tam” diye konuştu.

Okçuluk Takımına seyahat sponsoru olan İşadamı Hüseyin Çakır da herkesin imkanları dahilinde Muğlaspor’a destek olması gerektiğini belirterek, bu davranışının imkanı olan bütün işadamlarına örnek olmasını diledi. Çakı,r minik okçuların böylesine büyük bir şampiyonada Muğla’yı temsil etmesinin Muğla adına gurur verici olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.