"SALGINA KARŞI AMAN DİKKAT"

Milas Ticaret Ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, üye işyerlerini ziyaret ederek Coronavirüs (Covid – 19) için alınması gereken önlemleri hatırlattı.Coronavirüs salgınına karşı ülke genelinde alınan...

"SALGINA KARŞI AMAN DİKKAT"

Milas Ticaret Ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, üye işyerlerini ziyaret ederek Coronavirüs (Covid – 19) için alınması gereken önlemleri hatırlattı.

Coronavirüs salgınına karşı ülke genelinde alınan önlemlere ilişkin denetimler sürdürülürken Milas Ticaret ve Sanayi Odası da salgına karşı önlemlere uymaları için üyelerine hatırlatmalarda bulunuyor. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu, Pomelon Alışveriş Merkezindeki üyelerini ziyaret ederek önlemler konusunda hatırlatmalarda bulundu.

“TEDBİRLERE TİTİZLİKLE UYULMALI”

Maske, mesafe ve el temizliği kurallarına mutlaka, titizlikle uyulması gerektiğini hatırlatan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer işyerlerinin kapalı mekânlarının sık sık havalandırılması ve ortak kullanım alanlarının ilaçlanması gerektiğini ifade etti. Özer "Bu salgına karşı herkesin çok dikkatli olması gerekiyor. Mutlaka maske, mesafe ve hijyen kuralına kesinlikle uymalıyız. İşyerlerimizi sık sık havalandırmalıyız. Ortak kullanım alanlarında hijyene ve maskeye çok dikkat etmeliyiz"  diye üyelerine hatırlatmalarda bulundu.

Emirhan Arslan

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.