Sahte para ve uyuşturucu ele geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Marmaris ve Bodrum ilçesinde yapılan operasyonlarda sahte para ve uyuşturucu ele geçirildi.Muğla Merkezde piyasaya sahte döviz...

Sahte para ve uyuşturucu ele geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Marmaris ve Bodrum ilçesinde yapılan operasyonlarda sahte para ve uyuşturucu ele geçirildi.

Muğla Merkezde piyasaya sahte döviz ve Türk Lirası sürüleceği istihbaratını alan polis, Marmaris’te sahte para ile alışveriş yaptıktan sonra Muğla’ya gelmekte olan İstanbul plakalı özel aracı durdurdu. Araç içindeki 3 kişinin yapılan sorgusunda Marmaris’te 6 adet sahte 100 ABD doları ve 3 adet sahte 100 TL ile bin 645 haksız kazanç elde ettikleri belirlendi. 3 kişi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda ise piyasaya uyuşturucu sürmeye çalışan 1 kişi ile birlikte 415 gram esrar, paketler halinde 42 gram bonzai ve 92 adet uyuşturucu hap elgeçerildi. Bu şahısta çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada bundan sonra da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonların aralıksız olarak süreceği bildirildi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.