Sahillerde bayram yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramının yaklaşması ile birlikte yerli turist Bodrum'a gelmeye başladı.Bodrum’da bayram hazırlıkları başladı. Hava sıcaklığının artması ve bayram tatilini değerlendirmek isteyen yerli turistler sahillere akın etti....

Sahillerde bayram yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramının yaklaşması ile birlikte yerli turist Bodrum'a gelmeye başladı.

Bodrum’da bayram hazırlıkları başladı. Hava sıcaklığının artması ve bayram tatilini değerlendirmek isteyen yerli turistler sahillere akın etti. Hava sıcaklığının 36 dereceye ulaşması ile birlikte denizin keyfini doyasıya çıkaran tatilciler, bayram tatiline erken geldiklerini söyledi. Yabancı turistin az olması ise dikkatlerden kaçmadı. Kumbahçe, Gümbet, Bitez ve bir çok sahil tıka basa yerli turistle dolması işletmecilerin yüzü de gülmeye başladı.

İşletmeciler bayramdan umutlu olduklarını belirterek, “Bayramdan umutluyuz. Tatil yapmak isteyen yerli turist Ramazan ayından sonra gelecek diye düşünüyoruz. Sezon kötü geçiyordu. Ama şu anda bayram geliyor umutlarımız arttı. Sahillerde yerli müşteri ile dolmaya başladı.

Tatile gelen yerli turist ise Bodrum çok güzel bayram tatiline erken başladı ifadelerini kullanarak, “Bodrum gösterdikleri kadar pahalı değil. Tüm şehirlerle fiyatlar aynı. Bodrum’da tatil çok farklıdır. Herkesi Bodrum’a bekliyorum”dedi.(İHA)

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.