Sahil fareleri Fethiye’de yakalandı

Mersin'den yola çıkarak Akdeniz sahilindeki kentlerde hem hırsızlık hem de tatil yaptıkları iddia edilen 3 kişi, Fethiye'de yakalandı.Mersin’den VİP tarzı bir araçla yola çıkarak Akdeniz sahilleri boyunca hırsızlık yapmayı...

Sahil fareleri Fethiye’de yakalandı

Mersin'den yola çıkarak Akdeniz sahilindeki kentlerde hem hırsızlık hem de tatil yaptıkları iddia edilen 3 kişi, Fethiye'de yakalandı.

Mersin’den VİP tarzı bir araçla yola çıkarak Akdeniz sahilleri boyunca hırsızlık yapmayı hedefleyen E.A (19), K.Y (20) ve F.Y (22) isimli şahıslar, Alanya ve Antalya’nın ardından Bodrum’a geçti. Bodrum’dan Fethiye’ye gelen şahıslar, 4 ikamette hırsızlık olayına karıştı. Son olarak Patlangıç Mahallesi’nde hırsızlık amacıyla girdikleri evin balkonundan atladıkları sırada ev sahibi uyandı. 155 Polis İmdat’a gelen ihbar üzerine şüphelilerin kullandığı 33 plakalı kiralık VİP araç, Köprübaşı mevkisinde tespit edilerek takibe başlandı. Kovalamaca sonucu durdurulan araçtan atlayan ve farklı yönlere kaçmaya başlayan 3 şüpheli tek tek yakalandı. Arabanın içerisinde yapılan aramada, 2 dizüstü bilgisayar, 1 tablet, 1 fotoğraf makinesi, 4 cep telefonu, 3 kol saati, 1 bayan bilekliği, 1 çift altın küpe, 1 altın yüzük, 8 sarılı vaziyette esrar maddesi, 1 gümüş kolye, 1 gümüş yüzük, 1 flash disk, 1 kulaklık, 1 mavs, farklı kişilere ait kredi kartları, nüfus cüzdanları ve ehliyetler ele geçirildi.

Asayiş bürosunda sorgulanan E.A., K.Y. ve F.Y., Alanya’da 1 ve Fethiye’de de 4 ikamette hırsızlık yaptıklarını itiraf etti. Hırsızlık ve farklı suçlardan sabıkalı oldukları anlaşılan şüphelilerin Akdeniz sahilleri boyunca hem tatil hem de hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen mağdurlara çalınan malzemeleri teslim edildi. Şüphelilerden şikayetçi olan mağdurlar, hırsızların yakalanmasından dolayı polise teşekkür etti.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.