Sağlık-Sen’den Kandil lokması

Muğla Sağlık Sen Şubesi Mevlid Kandili akşamında görevleri başındaki sağlık çalışanlarına Kandil Lokması dağıttı.Etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Sağlık-Sen Muğla Şubesi Başkanı Yusuf Dural; “Sağlık-Sen Muğla...

Sağlık-Sen’den Kandil lokması

Muğla Sağlık Sen Şubesi Mevlid Kandili akşamında görevleri başındaki sağlık çalışanlarına Kandil Lokması dağıttı.

Etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Sağlık-Sen Muğla Şubesi Başkanı Yusuf Dural; “Sağlık-Sen Muğla Şubesi olarak bayrağı devraldığımız günden beri aralıksız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının daha etkin hizmet etmek için çalışıyoruz Gece gündüz, bayram seyran, yılbaşı kandil demeden 24 saat zor şartlarda çalışan sağlık ve sosyal hizmet çalışanı arkadaşlarımızın yanındayız. sadece ihtiyaç duyulduğumuz anda değil her zaman arkadaşlarımızla birlikteyiz.

Bayrağı devraldığımızda 2040 üyemiz vardı kısa sürede birleştirici ve bütünleştirici yaklaşımlarımız ile üye sayımızı 2400’e  ulaştırdık yani yaklaşık 360 yeni üye kazandık. Sesimiz artık daha da gür çıkacak 2015 yılında 3000 üyeye ulaşmayı ve Muğla’nın en büyük sivil toplum örgütü olmayı hedefliyoruz.”dedi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının sorunlarına çözüm üretmek, taleplerini kazanıma dönüştürmek için mücadele ettiklerini söyleyen Dural '' 2015 yılı Muğla'da Sağlık Sen’in adını sıkça kazanımlarla birlikte duyacağınız bir yıl olacaktır. Muğla’da konuşulması gerekenler yeterince konuşulmuştur 2015 icraat yılı olacaktır. dedi

Kendisinin ve yönetim kurulunun telefonlarının 7 gün 24 saat açık olduğunu belirten dural Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarına zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın hizmet verdiklerini belirtti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Muğla 112 Komuta Merkezi, Menteşe 1 nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASHİ), Yerkesik ASHİ, Ula ASHI ve Kötekli ASHİ ziyaret eden Dural ve ekibi hem arkadaşlarının kandilini kutladı hem de hazırlattığı kandil simitlerini ikram etti.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.