Sabahat Aykın toprağa verildi

Muğla Barosu avukatlarından Sabahat Aykın(57) bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayata veda etti. Aykın, yaklaşık 3 aydır İstanbul’da tedavi görmekteydi.Sabahat Aykın için Muğla Adliye Sarayı...

Sabahat Aykın toprağa verildi

Muğla Barosu avukatlarından Sabahat Aykın(57) bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayata veda etti. Aykın, yaklaşık 3 aydır İstanbul’da tedavi görmekteydi.

Sabahat Aykın için Muğla Adliye Sarayı ününde düzenlenen cenaze törenine Adli Erkan, Muğla Barosu Başkanı Av. Mustafa İlker Gürkan, avukatlar, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.  Aykın’ın anısına bir dakikalık saygı duruşunun yapılmasının ardından Muğla Barosu Başkanı Av. Mustafa İlker Gürkan, “ Sabahat Aykın çok sevdiğimiz, çok değer verdiğimiz bir insandı. Onu kaymenin derin üzüntüsü içindeyiz. Ruhu şad olsun” dedi. Aykın daha sonra öğle namazının ardından Kurşunlu Camiinde kılınan cenaze namazından sonra şehir mezarlığında toprağa verildi. Sabahat Aykın, evli ve 2 çocuk annesiydi.

Bu haber toplam 210 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.