Saatcı’ya 9 numaralı forma

Beşiktaş Taraftarlar Derneği Fethiye Şubesi kuruluşunun ardından Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundular. Başkan Saatcı’nın doğum günü olması dolayısıyla doğum günü pastasıyla sürpriz yapan...

Saatcı’ya 9 numaralı forma

Beşiktaş Taraftarlar Derneği Fethiye Şubesi kuruluşunun ardından Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundular. Başkan Saatcı’nın doğum günü olması dolayısıyla doğum günü pastasıyla sürpriz yapan Beşiktaş Taraftar Grubu yönetimi, Saatcı’ya 9 numaralı Beşiktaş forması da hediye ettiler.

Saatcı, “Beşiktaş gerçekten çok vefanın olduğu ve yaşatıldığı bir kulüp. Bu da yanılmıyorsam merhum Süleyman Seba’dan geliyor” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Taraftar Grubu Fethiye Şube Başkanı Serap Özdemir, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya dernek olarak bir sürpriz yapmak istediklerini ifade etti. Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak Fethiye’nin adını her yerde duyurmak istediklerini de söyleyen Özdemir, Beşiktaş’ın bir vefa kulübü olduğunun da altını çizdi.

Beşiktaş Taraftar Grubunun Fethiye’ye kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saatcı, “Çok keyifli bir ziyaret oldu. Beşiktaş bizim için kardeş kulüplerden bir tanesi. Sayın Süleyman Seba’dan dolayı saygı duyduğumuz, vefanın yaşatıldığı bir kulüp. Aynı zamanda kendisini temsil eden ÇARŞI grubu, Türkiye’nin her türlü sosyal olayına parmak basan, isyankar, asi, muhalefet eden bir grup. O tarafını da çok seviyorum. ‘Çarşı her şeye karşı’ diye bir ifade var. Benim de çok hoşuma gidiyor. Muhalefet olacak tabi. Muhalefetle iktidarlar kendilerine çeki düzen verirler. Beşiktaş Taraftarlar Grubunun ziyaretinden ve kuruluşundan dolayı çok memnun oldum.  Ayrıca çok nazik bir davranışta bulundular. Biz bugün 58 yaşına girdik. Bu da onların nezaketini gösteriyor” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.