Saatcı’dan Zentara’ya ziyaret

İki yıl önce ilçede açılan kadın derneklerinden Zentara Kadın Sosyal Dayanışma Derneği tarafından Zentara Kültür ve Sanat Evi açılmıştı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Zentara Kültür ve Sanat Evi’ne ziyaret...

Saatcı’dan Zentara’ya ziyaret

İki yıl önce ilçede açılan kadın derneklerinden Zentara Kadın Sosyal Dayanışma Derneği tarafından Zentara Kültür ve Sanat Evi açılmıştı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Zentara Kültür ve Sanat Evi’ne ziyaret gerçekleştirerek Fethiye’ye hayırlı olmasını diledi. Bu işin gönül işi olduğunu belirten Saatcı, emeği geçenlere teşekkür etti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Kendisini kutluyorum. Zaten sosyal hadiselerde Sevgi hanımı, Zentara’yı her zaman görüyoruz. Şimdi de Kültür ve Sanat anlamında çok ciddi bir yatırım yapmışlar. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezimiz de var. Tabi ki tek başına yetmiyor. Bu iş gönül işi bence. Bu işte ticari anlamda pek fazla bir beklenti yok. Sevgi hanım burada bana göre sevgisini ve gönlünü koymuş. Bu eksikliği özel sektör olarak gidermeyi düşünmüş. Bu mekânda seramik, resim, güzel sanatlar dallarında, yabancı dil konusunda çocuklarımız eğitim alıyor, hayata hazırlanıyorlar. Allah var, Sevgi hanımı tanıdığımızdan beri saygı duyuyoruz. Kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kadın Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nesibe Sevgi Öndeş ise "Öncelikle Başkanıma teşekkür ediyorum. Dernek olarak iki yıldır burada bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Özellikle derneğimizin bulunduğu bu mahallede çocukların sanata kültüre daha kolay ulaşabilmesini hedefledik. Bu amaçla biz burayı başlattık. Sanatın insanların yüreklerini değiştirdiğine çok inanıyorum. Sanat ve Kültür ile her yaşta, her insanın ilgilenmesi gerekiyor. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.