Saatcı’dan Ünlü’ye ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, Marmaris'in Armutalan Beldesi Belediye Başkanı Muhammet Ünlü’yü makamında ziyaret etti.Başkan Saatçi, birkaç görüşme için Marmaris’e geldiğini söyleyerek, Başkan Muhammet Ünlü’yü...

Saatcı’dan Ünlü’ye ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, Marmaris'in Armutalan Beldesi Belediye Başkanı Muhammet Ünlü’yü makamında ziyaret etti.

Başkan Saatçi, birkaç görüşme için Marmaris’e geldiğini söyleyerek, Başkan Muhammet Ünlü’yü de bu vesileyle ziyaret edip karşılıklı olarak belediye çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yaptıklarını belirtti. Ziyaret sırasında Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş ile Armutalan Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeki Danışman da hazır bulundular.. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Ünlü , “Başkan Behçet Saatçi bizi ziyaret etti. Karşılıklı olarak belediyelerimiz hakkında birbirimize bilgi verdik. Ayrıca inşaatı devam eden kültür merkezimizi Başkan Saatçi gezerek kendilerinin de böyle bir yer yapmak istediklerini söyledi. Bizi ziyaret ettiklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bende en kısa zamanda Fethiye’yi ziyaret edeceğim” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’de yaptığı ziyareti hakkında bilgi vererek, “Burada birkaç görüşmem vardı. Bu arada Muhammet Başkanı da ziyaret edip hatırını sormak istedim. Ziyarette yaptığımız çalışmalar hakkında birbirimize bilgi verdik. Ayrıca biz bir kültür merkezi yapmak istiyoruz. Armutalan Belediyesi'nin yaptığı kültür merkezini gezerek bizim yapacağımız inşaat hakkında bilgi aldık" dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.