Saatcı’dan Meclis Üyelerine teşekkür

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 5 yıl boyunca beraber görev yaptığı tüm siyasi partilerin belediye meclis üyelerini yemekte bir araya getirdi.5 yıl boyunca beraber görev yaptığı tüm siyasi parti meclis üyelerine teşekkür...

Saatcı’dan Meclis Üyelerine teşekkür

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 5 yıl boyunca beraber görev yaptığı tüm siyasi partilerin belediye meclis üyelerini yemekte bir araya getirdi.

5 yıl boyunca beraber görev yaptığı tüm siyasi parti meclis üyelerine teşekkür eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Hepimiz Fethiye için meclis salonlarında doğruları savunduk. Gün geldi belki tartıştık. Belki birbirimize kırıldık ama hepimizin amacı Fethiye için bir şeyler yapmaktı. Onun haricinde tartıştığımız konularda hiçbir art niyet, ne aradık ne de bir değerlendirme yaptık. Vermiş olduğunuz tüm katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreç içerisinde bir kardeşimin kalbini kırdıysam, gönlünü kırdıysam ben o arkadaşıma huzurlarınızda özür diliyorum ve helallik istiyorum. Benim bu anlamda bir hakkım geçtiyse de, istisnasız tüm meclis üyesi arkadaşlarıma helal ediyorum. Bundan sonra da inşallah yine Fethiye’miz için aynı çatı altında olmasak bile el ele, gönül gönüle hizmet edeceğimiz konusunda hiçbir şüphem yok. Çünkü Fethiye’li olmak bir sevda. Biz bu dönem ‘Sevdamız Fethiye’ sloganını boşa söylemedik. Fethiye’de yaşamakta bir ayrıcalık” dedi.

Saatcı konuşmasının ardından tüm meclis üyeleri hakkında düşüncelerini teker teker aktararak plaket takdim etti.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.