Saatcı’dan Fethiyespor’a moral yemeği

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı,  Onursal Başkanlığını yaptığı Fethiyespor camiasını düzenlediği yemekte bir araya getirdi.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Lacivert Beyazlı camiayı verdiği yemekle bir...

Saatcı’dan Fethiyespor’a moral yemeği

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı,  Onursal Başkanlığını yaptığı Fethiyespor camiasını düzenlediği yemekte bir araya getirdi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Lacivert Beyazlı camiayı verdiği yemekle bir araya getirdi. Her yıl sezon başında geleneksel olarak yapılan, birlik ve beraberliğin ön planda olduğu yemekte samimi görüntüler verildi. Saatcı Fethiyespor’un hedefinin Süper Lig olduğunu yineledi. Başkan İsmail Öztürk ise, geleneksel yemeğin takıma uğur getirdiğini söyledi.

Ecesaray’da verilen yemekte Başkan Saatcı tüm sporcular ile yakından ilgilendi. Yemeğe Fethiyespor camiası yanı sıra Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Garnizon Komutanı Faruk Akıncı, Fethiye Ağır Ceza reisi Sefa Şişman, Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, Askerlik Şube Başkanı Cem Öztürk, Belediye Meclis üyelerinden Hüseyin Güzel, Nami Üreyen ve Fethiyespor eski Başkanı Esat Bakırcı da katıldı. Yemeğe aynı zamanda Fethiyespor Kadın Kolları üyeleri de katılım sağladı.

“Fethiyespor Akhisar’ın yaptığını yapabilir”

İyi futbol ve mücadele ile Fethiyespor’un bu sene arzu edilen yerde olacağını söyleyen Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı, “Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Geleneksel hale getirmiş olduğumuz Fethiyesporumuzun sezon başı başarı dileklerimiz ilettiğimiz yemekte bir aradayız. Bu tamamen birlik ve beraberlik anlamında bir araya gelmemiz, çocuklarımıza moral verelim istiyoruz. Bana göre Fethiyespor sezona iyi başladı. Trabzon’da hiçbir şekilde mağlubiyeti hak edecek top oynamadık aslında. Bu iyi oyun devam ettiği sürece inanıyorum ki, Fethiyesporumuz PTT 1. Liginde bu sene arzu ettiğimiz yerde olacak. Hedeflerimizi 2014-2015 sezonunda da Akhisar gibi Süper Lige çıkmak için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

 “Saatcı’nın geleneği takıma uğur getiriyor”

Fethiyespor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk ise, “ Kısaca şöyle ifade edilebilir. Benim açımdan değerlendirildiğinde benimde 5. yılıma ayak bastığım bu süreçte Başkanlık göreviyle alakalı hem geleneksel hale gelen, hem de bize uğur getirdiğine inandığım birlikteliği bu akşam tekrarlamış olduk. Tabi ki sportif başlamalar, sportif büyümeler, gelişimler hep birlikten geçer. Camiaların, şehirlerin, ilçelerin önce gelen insanları, o şehri yöneten insanlar birlikte aynı duygularla gelişim sürecine katkı sağladıkları zaman o şehrin gelişmemesinin imkânı yok. Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah sezon başında bu akşamki bu ortam bundan sonra ki döneme de hayırlı bir süreç getirir. Şehrimizde bu hafta sonu başlayacağımız müsabaka ile birlikte inşallah hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.