Saatcı’dan Emniyet Müdürüne ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ilçede yeni göreve başlayan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’a ziyarette bulundu. Yeni Emniyet Müdürü Aşık’a uzun bir görev süresi dileyen Başkan Saatcı, Fethiye’de görev...

Saatcı’dan Emniyet Müdürüne ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ilçede yeni göreve başlayan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’a ziyarette bulundu. Yeni Emniyet Müdürü Aşık’a uzun bir görev süresi dileyen Başkan Saatcı, Fethiye’de görev yapmanın ayrıcalık olduğunu ifade ederek, “Fethiye Emniyet Müdürlüğü bir payedir, şereftir” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, “Fethiye’de gerçekten görev yapmak ayrıcalık. Burası herkese nasip olmaz. Fethiye artık il gibi bir şehir. Elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız. Burada görev yapan arkadaşlar ellerinden geleni yapmışlar. Bizde bu yapılanlara bir kiremit daha eklemek için emek harcayacağız” dedi.

Öte yandan;Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Başkanı Ali Rıza Saltuk ziyarette bulundu. Fethiye’nin çok gelişip büyüdüğünü ifade eden Saltuk, “Fethiye’ye sürekli geliyorum. Kızım burada eğitimini sürdürüyor. Fethiye’de çok büyük değişiklikler yapmışsınız. Çok güzel bir turizm şehri olmuş. Sizi tebrik ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.