SAATÇI’DAN AÇIKLAMA

Fethiye’de HDP binasının açılışı sırasında meydana gelen olaylarda Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı halkı yatıştırmak için yoğun çaba sarfederken, olaylar sonrası bir açıklama yaptı. Saatcı açıklamasında şunları...

SAATÇI’DAN AÇIKLAMA

Fethiye’de HDP binasının açılışı sırasında meydana gelen olaylarda Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı halkı yatıştırmak için yoğun çaba sarfederken, olaylar sonrası bir açıklama yaptı. Saatcı açıklamasında şunları söyledi: “Devlet yetkililerimizin çağrısı üzerine; Devlet - Millet çatışmasını engellemek, şehrimizde sağlanan hoşgörü ortamının zarar görmemesi ve güvenlik güçlerimizle vatandaşlarımızın bir tanesinin bile burnunun kanamaması için, bize ihtiyaç duyulan yerde olduk.

Bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerin aksine, ilçemizde bir siyasi partinin tabelasının indirilmesi yönünde verilen karar, devlet yetkilileri ve güvenlik güçleri ile birlikte olayların büyümemesi adına verilmiş ortak bir karardır.

Büyük Fethiye Ailemizin bu konular üzerindeki hassasiyeti çok iyi bilinmesine rağmen, yaşanmış olan bu olay üzerinden farklı anlamlar çıkarılmaması, siyasi rant elde edilmeye çalışılmaması ve kişi veya kurumların hedef gösterilmemesi, üzerinde hassasiyetle durulması gereken noktalardır.

Bizim için asıl olan tek gerçek; Bir tek insanımızın dahi burnunun kanamamasıdır.”

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.