Saatcı, sanatçılarla bir araya geldi

Seçim süreci boyunca tüm reklam işlerini Fethiyeli reklamcılara ve tüm seçim müziklerini Fethiyeli yerel sanatçılara yaptıran Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ilçedeki reklamcı ve sanatçılarla yemekte bir araya geldi.Samimi...

Saatcı, sanatçılarla bir araya geldi

Seçim süreci boyunca tüm reklam işlerini Fethiyeli reklamcılara ve tüm seçim müziklerini Fethiyeli yerel sanatçılara yaptıran Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ilçedeki reklamcı ve sanatçılarla yemekte bir araya geldi.

Samimi ortamda geçen yemekte, seçim müziğini yapan sanatçılar şarkılarını yemekte de canlı olarak seslendirdiler. Emeklerinden dolayı tüm reklamcı ve sanatçılara teşekkür eden Saatcı, “Mütevazi soframıza katıldığınızda dolayı hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.  Valla bizde bu dönem ne olduğunu anlayamadık çok açık ifade edeyim. Bunu da her toplantı da dile getirmeye çalışıyorum Fethiyespor PTT 1. lige çıktığı zaman Beşkaza meydanında yaptığımız toplantı da demiştim ki, ‘Daha biz ne olduğunun farkında değiliz’  Bunu da zaman geçtikçe öğreniyoruz. Bu zaferi de Mendos ve Babadağ gibi dik duranların zaferi diye tabir ederek anlatıyoruz. Seçim sonuçlarının ne anlama geldiğini aynı Fethiyespor da olduğu gibi belli bir süre sonra ortaya çıkacak. Beni belli üniversiteler aradı zaten. Burada siyasi bilimciler ve öğrenciler araştırma yapacaklar. Bu zaferde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.