Saatcı, orucunu vatandaşlarla açacak

Fethiye Belediyesi Ramazan ayı boyunca 3’ü şehir merkezinde olmak üzere belde ve köylerde gezici olarak kurulacak iftar çadırlarında da vatandaşlarla buluşacak. İlk iftarda da binlerce vatandaş Ramazan çadırlarına akın ederken,...

Saatcı, orucunu vatandaşlarla açacak

Fethiye Belediyesi Ramazan ayı boyunca 3’ü şehir merkezinde olmak üzere belde ve köylerde gezici olarak kurulacak iftar çadırlarında da vatandaşlarla buluşacak. İlk iftarda da binlerce vatandaş Ramazan çadırlarına akın ederken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da vatandaşlarla birlikte Ramazan ayının ilk orucunu şehir merkezindeki iftar çadırında açtı. Görevli personelle görüşen ve dağıtım kontrollerini izleyen Başkan Saatcı, ezan sesinin duyulmasıyla birlikte vatandaşlarla birlikte ilk iftarını yaptı.

İftar çadırını ziyaret eden Başkan Saatcı, vatandaşların Ramazan-ı Şeriflerini kutladı. Ramazan ayının ilk orucunu Köprübaşı’nda kurulan iftar çadırında vatandaşlar ve eşi Nesrin Saatcı ile birlikte açan Başkan Saatcı, “İnşallah Ramazan’ın bereketi ülkemizde barışın, kardeşliğin, hoşgörünün, kucaklaşmanın gelmesine de vesile olur. Allah’ü Teâlâ herkesin orucunu kabul eğlesin. Ramazan, bereket ayı. Kucaklaşma ayı. Günahlardan sıyrılma ayı. İnşallah herkes son seçim döneminde yaşamış olduğumuz sıkıntıları bir kenara bırakır. Herkesin ağzından, gözünden, dilinden güzel şeyler duyarız. İslam coğrafyasına da savaşların sona erdiği, barışın geldiği, kan ve gözyaşının dindiği huzurlu günlerin gelmesini temenni ediyorum. Hem Fethiye Belediyemiz hem STK’lar Ramazan ayının geldiğini vatandaşlarımıza gösteriyor. Halkımızla beraber iftar yapıyoruz” dedi.

Belediye ekipleri Ramazan ayı boyunca evinden çıkamayan kimsesiz vatandaşların evine de sıcak yemek servisi yapmaya başladı.  Fethiye’nin üç bölgesinde iftar çadırları kurulurken,  Fethiye’ye bağlanan tüm belde ve köylerde de sırayla iftar yemeği verileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.