“Saatcı örnek bir başkandır”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 1976 yılında İstanbul'da tanıştığı İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'yi makamında ziyaret etti.Ziyaretten dolayı iki başkan da büyük mutluluk yaşadığını ifade etti. Ziyarete...

“Saatcı örnek bir başkandır”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 1976 yılında İstanbul'da tanıştığı İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı iki başkan da büyük mutluluk yaşadığını ifade etti. Ziyarete Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, Fethiye'de Maden Mühendisi Suat Aybek katıldı. Saatcı ve beraberindekileri İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ile Başkan Yardımcısı Yalçın Sarı karşıladı.

Behçet Saatcı'nın kendilerine ziyaretinden büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Kale, "Dostum Behçet, tecrübeli, yozlaşmamış bir belediye anlayışına sahip bir başkanımızdır. Her şeyiyle bize örnek olacak bir belediye başkanıdır. Tecrübelerinden istifade edeceğiz. Geçmişten gelen arkadaşlığımızla birlikte bizleri de ziyaret etmeleri onurlandırdı. Kendisinden belediyecilik dersi alacağız" ifadelerini kullandı.

Gürşat Kale bizim ağabeyimizdir" diyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, "1976 yılında kendisiyle tanışmamızdan büyük bir keyif aldım. İncirliovalara çok doğru bir karar vermiş. Kendilerini ayrıca tebrik ediyorum. Kale, duruşu ve karakteriyle örnek bir kişiliğe sahiptir. Kendisini ziyaret etmekten bizler büyük bir keyif aldık. Bu ziyaretimiz her şeyden önce ağabey kardeş ziyaretidir" diye konuştu.

 

 

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.