Saatcı işçilerle birlikte çalıştı

4. dönem seçilen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, eşofmanını ve eldivenlerini giydi, şapkasını taktı işçilerle birlikte çapa yaptı, ot yoldu. Saatcı’yı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken o ise dikkatini...

Saatcı işçilerle birlikte çalıştı

4. dönem seçilen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, eşofmanını ve eldivenlerini giydi, şapkasını taktı işçilerle birlikte çapa yaptı, ot yoldu. Saatcı’yı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken o ise dikkatini dağıtmadan çalışmaya devam etti.

Fethiyelilerin gönlünde taht kuran, partili partisiz herkes tarafından sevilen ve bu sevginin göstergesi olarak da 4. Dönem seçilen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı önceki gün sabah erkenden  eşofmanını, eldivenlerini giyip şapkasını takarak peyzaj işçileri ile beraber saatlerce çalıştı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün her sabah saat: 07.00 sularında başlayan peyzaj düzenlemeleri ve çiçek dikimi çalışmalarına katıldı. Çarşı Caddesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından peyzaj düzenleme çalışmalarına eşofmanıyla katılarak çiçeklerin içindeki otları yolan Saatcı, gazetecilerin sorusu üzerine açıklamalarda bulundu. Büyükşehir yasasına sitemde bulunan Saatcı, “Büyükşehir yasası ilçe belediyelerine çiçek böcekle uğraşın dedi, bizde uğraşıyoruz” ifadelerini kullanarak gönderme yaptı.

Yolda Başkan Behçet Saatcı’yı gören Fethiyeliler ise şaşkınlıklarını gizleyemezken o dikkatini dağıtmandan çalışmaya devam etti.   Saatcı, “Bugün saat: 07.00’de arkadaşlarla mesaiye başladık. Hem benim için iyi oluyor, biraz kafa dinlemiş oluyorum” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.