Saatcı idam istedi!

Mersin'in Tarsus İlçesinde evine gitmek için bindiği minibüste tecavüz edildikten sonra vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayeti sonrası tüm Türkiye ayağa kalktı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da, düzenlendiği...

Saatcı idam istedi!

Mersin'in Tarsus İlçesinde evine gitmek için bindiği minibüste tecavüz edildikten sonra vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayeti sonrası tüm Türkiye ayağa kalktı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da, düzenlendiği basın açıklamasında, bu tip saldırıların karşılığının kayıtsız, şartsız idam olması gerektiğini belirtti.

Basın açıklaması öncesinde Özgecan’a rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileyen Başkan Saatcı yaptığı değerlendirmede; “Özgecan kızımıza yapılan saldırıyı kınıyorum. Namusunu teslim etmeyen ancak canını teslim eden kızımıza Allah’tan rahmet diliyor. Ailesi ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum.  Bizler bunları söyleyeceğiz ama o aile o kızımızın elbisesi, kokusu o evde kaldığı sürece bu acıyla yaşayacaklar. Özellikle son yıllarda kadınlarımıza karşı gösterilen her türlü şiddetin öyle ya da böyle caydırıcı yasalarla engellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle ifade ediyorum ki, kadınlarımıza ve çocuklarımıza cinsel amaçlı yapılan bu tip saldırıların karşılığının kayıtsız, şartsız idam olduğunu düşünüyorum. Yapılanlarla ilgili gerçekten Türkiye ayağa kalktı” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.