Saatcı, Göcek’te mesai yaptı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, önceki gün mesaisini Göcek Beldesinde yaptı. Gün boyu Göcek’teki esnaflar ve sivil toplum kuruluşlarıyla görüşen Saatcı aynı zamanda, Ak Parti Eski Milletvekili, TOBB Deniz Ticaret Odaları...

Saatcı, Göcek’te mesai yaptı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, önceki gün mesaisini Göcek Beldesinde yaptı. Gün boyu Göcek’teki esnaflar ve sivil toplum kuruluşlarıyla görüşen Saatcı aynı zamanda, Ak Parti Eski Milletvekili, TOBB Deniz Ticaret Odaları Eski Konsey Başkanı, TURMEPA Kurucu Üyesi Cengiz Kaptanoğlu ile bir görüşme yaptı.

Geçtiğimiz hafta Göcek esnaflarıyla bir toplantı gerçekleştiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her hafta bir gün boyunca Göcek’te olacağını söylemişti. Bu kapsamda Saatcı bugün mesaisini Göcek’te tamamladı. Saatcı ilk olarak Göcek Yat Kulübü Başkanı Göker Tuncay ile görüştü. Tuncay Saatcı’ya Uluslararası Yat Yarışlarıyla ilgili bilgileri aktardı. Göcek esnaflarının ziyaretleriyle yoğun bir gün geçiren Başkan Saatcı’ya, aynı zamanda 2011 yılında Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Tekne Atık Alım Sistemi açılışına katılan Eski Ak Parti Milletvekili Cengiz Kaptanoğlu’da ziyaret etti. Saatcı yoğun programına rağmen Göcek Jandarma Komutanı Ahmet Tahta’yı da es geçmeyerek, ziyaret gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.