Saatcı Göcek halkı ile buluştu

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, halkın büyük desteğini almaya devam ediyor. Göcek halkının talebiyle bölgeye davet edilen Başkan Saatcı, önemli değerlendirmelerde bulundu. Göcek sakinlerine seslenen Saatcı, “Şimdi...

Saatcı Göcek halkı ile buluştu

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, halkın büyük desteğini almaya devam ediyor. Göcek halkının talebiyle bölgeye davet edilen Başkan Saatcı, önemli değerlendirmelerde bulundu. Göcek sakinlerine seslenen Saatcı, “Şimdi herkes benim gibi sizlere vaatler verecek. Önemli olan verilen sözler ya da ağızdan çıkan vaatler değildir. Söyleyen kişinin icraatlarıdır.” dedi.

Hiçbir zaman parti rozetini takmadığını da ifade eden Saatcı, “İlk önce ben size, kesinlikle 15 yıldır Fethiye’de yaptığım gibi, partizansız bir yönetim vaat ediyorum. Şimdiye kadar parti rozeti takmış bir adam değilim. Şimdi de şartların bizi getirmiş olduğu Demokrat Parti’de de benim rozetim yok. Ben Fethiye sevdalısı bir kardeşinizim. Bizim kavgamızda budur” ifadelerini kullandı.

Saatcı’nın mahallelerdeki projeleri hazır

Göcek halkının yoğun isteği ile bölgeye davet edilen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bölge sakinleriyle bir araya geldi. Göcek halkı ile Saatcı arasında sohbet havasında geçen toplantı da konuşma gerçekleştiren Saatcı, bölge sorunlarına hakim olduğunu bir kez daha gösterdi. Bölgenin sıkıntılarını vatandaşlarla paylaşan Saatcı, “Yeni uygulamaya sokulan Büyükşehir yasasında birden başarı yakalamak mümkün değil. O zaman ne yapacağız? Bu geçiş dönemini biz tecrübeli ve birikimli bir ekiple atlatamazsak, inanın suyunuz aksın, çöpünüz toplansın, öpün başınıza koyun. Biz bulunmaz Hint kumaşı değiliz. Ancak 15 yıldır da bir ekibiz. Fethiye’de de bir şeyler yapmaya çalıştık. Bir birikimimiz, bir tecrübemiz var. Birde biz dersimize iyi çalıştık. Göcek deyince işe nereden başlayacağız, İnlice deyince nerden başlayacağız, Gökçeovacık deyince nereden başlayacağız. Buranın sorunlarının öncelikleri nelerdir? Bunlarla ilgili çalışmalarımızı yaptık. Dersimize çalıştık. Ancak bizim elimizde sihirli değnek yok. Hemen bir yeri değiştirme şansımız yok” ifadelerini kullandı.

“Parti rozeti takmadım”

15 yıldır Fethiye’de olduğu gibi partizansız bir yönetim yapacağını da dile getiren Başkan Saatcı, “Şimdi herkes benim gibi sizlere vaatler verecek. Önemli olan verilen sözler ya da ağızdan çıkan vaatler değildir. İcraatlarıdır! İnsanın iş hayatına, aile hayatına, başarılarına iyi bir şekilde bakacaksınız. En önemlisi de yaptığı hizmetlere bakacaksınız. Göcek halkı olarak siz diyeceksiniz ki, ‘Başkan bizlere ne vaat ediyorsun?’ İlk önce ben size, kesinlikle 15 yıldır yaptığım gibi, partizansız bir yönetim vaat ediyorum. Şimdiye kadar Fethiye’de yaptıklarımızın bu bölgede devamını vaat ediyorum. Hep beraber Göcek’imizi çok daha keyifli bir noktaya getirmeyi vaat ediyorum. Şimdiye kadar parti rozeti takmış bir adam değilim. Şimdi de şartların bizi getirmiş olduğu Demokrat Parti’de de benim rozetim yok. Ben Fethiye sevdalısı bir kardeşinizim. Bizim kavgamızda budur” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 523 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.