Saatcı, engellilerin ayağına gitti

HFethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Özürlüler Derneği, Fethiye İşitme Engelliler Derneği ve Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret etti.Ziyaretlerde Başkan...

Saatcı, engellilerin ayağına gitti

HFethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Özürlüler Derneği, Fethiye İşitme Engelliler Derneği ve Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaretlerde Başkan Saatcı’ya, Başkan yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş’ta eşlik etti. Özürlüler Derneği’ne engelli vatandaşların büyük bir sevinçle karşıladığı Başkan Saatcı, yaptığı açıklamada, “Engelli kardeşlerimiz ile her gün beraberiz. Bu derneğe üye olan herkes dahil hepsi kardeşimizdir. Fethiye’deki tüm engellilerin hayat standartlarının yükselmesi için çaba içerisindeyiz. Bugünde neler yapabiliriz? Yaptıklarımız neler? Önümüzü nasıl açabiliriz? Engelli kardeşlerimizin ailelerine nasıl katkı sağlarız? şeklinde görüş alışverişinde bulunacağız. Biz bu konuda mütevazı değiliz. Fethiye Belediyesi engellilerimiz için birçok proje üretiyor. Bunları da önümüzdeki günlerde gündeme getireceğiz. Tüm engelli ailelerine kolaylıklar diliyorum. Bu ziyaretler gün dolayısıyla yapılan ziyaretler. Ancak biz engelli kardeşlerimiz ile sadece bugün birlikte olmuyoruz. 365 gün birlikte olmaya çalışıyoruz. Onların sıkıntılarını çözmek için emek sarf ediyoruz. Tüm engelli kardeşlerime saygılar sunuyorum. Hayat standartlarını yükseltmeleri konusunda elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz”şeklinde konuştu.

“Saatcı 365 gün bizimle”

Fethiye Özürlüler Derneği Başkanı Nejdet Yaman ise, “Başkanımız 365 gün engel ile yaşayan ailelerimiz ile birlikte oluyor. Sorunların çözümü konusunda da her zaman yanımızda. Belediyemiz engellilerimiz yaşam kalitesini arttırmak konusunda çabalar sarf ediyor. Yaptıkları her projenin içerisinde engellilere yer verdiklerini de biliyoruz, yaşıyoruz. Böyle anlamlı bir günde bizleri ziyaret eden Başkan ve yardımcılarına teşekkür ediyoruz” dedi.

“Başkanımız bizleri unutmuyor”

Başkan Saatcı’nın ziyaret zincirindeki ikinci durağı Fethiye İşitme Engelliler Derneği oldu. Burada da engelli vatandaşlar Saatcı’yı karşıladı. Fethiye İşitme Engelliler Derneği Emre Doğanoğlu  “Tüm engellilerin sorunlarına ortak olan bir belediye başkanımız var. Allah ondan razı olsun. Türkiye’nin çeşitli bölgelerini gezmiş birisi olarak, burada bizlere sahip çıkan değerli başkanımızı seviyoruz ve teşekkür ediyoruz. Fethiye’de hizmetler yaparken, bizleri de hiçbir zaman unutmuyor. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın son ziyareti Altı Nokta Körler Derneğine oldu. Dernek Başkanı Mehmet Üstün ile birlikte yeni gerçekleşecek projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunan Saatcı, engellilerin sıkıntıları çözmek için çaba sarf etmeye devam edeceklerini belirtti.

“Sözde değil özde hizmet ediyor”

Altı Nokta Derneği Başkanı Mehmet Üstün ise, “Belediye Başkanımız sözde değil, gerçekten özde bir şekilde sorunlarımıza çözüm üretiyor. Bunu ödev biliyor. Bizim burada yalakalık ile işimiz yok. Biz gönülden Başkanımızı seviyoruz. O da bizden desteğini esirgemiyor. Biz başkanımıza rahatlıkla ulaşıp sorunlarımızı anlatabiliyoruz. Kendilerine bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.