Rüzgarın Kızı Bodrumspor’da

Son olarak Güney Kore’nin Ulsan şehrinde gerçekleşen 2015 PWA Windsurf Dünya Kupası’nın ilk ayak yarışında dünya ikinciliği kupası kaldıran Lena Erdil, Bodrumsporlu oldu.Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon’u makamında...

Rüzgarın Kızı Bodrumspor’da

Son olarak Güney Kore’nin Ulsan şehrinde gerçekleşen 2015 PWA Windsurf Dünya Kupası’nın ilk ayak yarışında dünya ikinciliği kupası kaldıran Lena Erdil, Bodrumsporlu oldu.

Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret eden Lena Erdil, Bodrumspor formasıyla yarışlara katılacak olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirtirken, başkan Kocadon’un makamında gerçekleştirilen toplantıya B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ve Yelken şube antrenörlerinden Serdar Çiçek’te katıldı.

Başkan Kocadon, Lena Erdil ile Ortakent Yahşi belediyesindeyken tanıştığını belirterek; “O zamanlar belde belediyesi olduğumuz için imkanlarımız kısıtlıydı ama yine de elimizden geldiği kadar yardımcı olduk Lena’ya. Sonra Türk Hava Yolları devreye girdi ve Türk Hava Yolları sponsorluğunda bir çok başarıya imza attı. 2009 Yılında ben Bodrum Belediye başkanı olduktan sonra da kendisine Bodrum Belediyesi olarak desteğimizi sürdürdük. Lena artık Dünya ikincisi ve Dünya ikincisini Bodrumspor’a kazandırmamız gerektiğine inandık ve Bodrum Belediyesi olarak Lena’yı gönüllü olarak Bodrumspor’a transfer ettik. Lena artık bundan sonra Dünya şampiyonalarında Bodrumspor adına yarışacak. Bizim bu güzel teklifimizi kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Kulüp başkanımın da özellikle Bodrumspor’un sadece birkaç branştan değil, her branştan sporcuyu kazandırarak, özellikle Lena’yı da Bodrumspor’a kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya’da ‘Rüzgarın Kızı’ lakaplı Lena Erdil’in Bodrumspor’a katılmasından dolayı mutlu olduklarını kaydederek, “Bugün Lena bize katıldığı için çok mutluyuz, zaten hep birlikteydik ama artık Bodrumspor bayrağını Dünya’da dalgalandıracak. Lena’ya ayrıca Bodrum’daki gençlere örnek olduğu için ona ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha büyük başarılarla gururlanacağız onun sayesinde. Bodrumspor için bence çok güzel bir transfer. Biz zaten yelken sporuna başkanımızın katkılarıyla çok önem veriyoruz. İnşallah yelkende ve sörfte Bodrumspor bayrağı her yerde en güzel şekilde dalgalanacak” dedi.

Bodrumspor’a transfer olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Lena Erdil ise konuşmasına şu şekilde devam etti; “9 Seneden beri Bodrum’da yaşıyorum. Ortakent’te başkan sayesinde bir sörf okulumuz oldu. 9 Seneden beri orada çocuklara eğitim veriyoruz ve en önemlisi ben orada antrenmanlarımı yapabiliyorum. Ortakent’in rüzgarı gerçekten çok güzel ve Bodrumspor’da olmam gerçekten çok anlamlı. Tabi ki Dünya’da Bodrum’u tanıtmak istiyorum ve bu yüzden çok mutluyum. Herkese teşekkür ederim”

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.