Rüzgar olmayınca yarışlar yapılamadı

Datça’da yapılan ve üç gün süren Türkiye Yelken Federasyonu Pegasus Windsurf Şampiyonası 1. ayak yarışlarında üç günde sadece bir kez yarışılabildi. Rüzgarın çocukları rüzgarın azizliğine uğradı ve üç günde...

Rüzgar olmayınca yarışlar yapılamadı

Datça’da yapılan ve üç gün süren Türkiye Yelken Federasyonu Pegasus Windsurf Şampiyonası 1. ayak yarışlarında üç günde sadece bir kez yarışılabildi. 

Rüzgarın çocukları rüzgarın azizliğine uğradı ve üç günde sadece bir kez yarışabildiler. Rüzgarın 12 nat ve üzeri olması gereken winsörf yarışlarında rüzgar sadece ikinci gün bir kez 12 natın üzerine çıktı diğer günler rüzgar esmeyince yarışlar yapılamadı sporcular Datça’dan ayrıldılar.

Her yıl haziran ayında yapılan Windsurf yarışlarına İzmir’den 8 takım 42 sporcu ile mücadele ederken, İstanbul 4 takım 8 sporcu, Çanakkale 1 takım 5 sporcu ve Muğla da 1 takım 1 sporcu ile yarışacaktı. İlk gün yarışlarına Masterlarda 13, Genç Erkeklerde 14, Erkeklerde 19, Genç Bayanlarda 3 ve Bayanlarda ise 7 sporcu olmak üzere toplam 56 sporcu katıldı. Yarışları 8 hakem yönetirken federasyondan da 2 kişi görev yaptı.

Üç gün süren yarışlarda sadece bir yarış yapılabildi bu yarışlarda Genç Bayanlarda 1. Fulya Ünlü 2. Dilara Uralp 3.Yasemin Alara Beykent oldu.

Masterlarda ; 1. Mehmet Kaçan 2. Özfer Uralp 3. Murat Soyak oldu.

Bayanlarda; 1. Lena Erdil 2. Çağla Kubat 3. Melek Toraman oldu.

Yarışlarda bir kez yarışarak ikinci olabilen sinema ve dizi oyuncusu Çağla Kubat yaptığı açıklamada “Böyle bir organizasyona katılmaktan memnunum ancak bu yıl rüzgarın azizliğine uğradık yapacak bir şey yok. Üzgünüm” dedi.Yarışların ikinci ayağı olan Balıkesir’de yapılacak.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.