Rus milyarder Abramoviç Bodrum’da

Bodrum ilçesine 1.2 miyar dolarlık dev yatıyla gelen Abromoviç sosyete mekanı Yalıkavak’a demirledi.Dün sabah saatlerinde Yunanistan'ın Kos adasından Bodrum'a gelen Chelsea'nin patronu Rus iş adamı Roman Abramovich, "Eclipse" isimli...

Rus milyarder Abramoviç Bodrum’da

Bodrum ilçesine 1.2 miyar dolarlık dev yatıyla gelen Abromoviç sosyete mekanı Yalıkavak’a demirledi.

Dün sabah saatlerinde Yunanistan'ın Kos adasından Bodrum'a gelen Chelsea'nin patronu Rus iş adamı Roman Abramovich, "Eclipse" isimli 160 metre uzunluğundaki yatıyla sabah saatlerinde Yalıkavak’da bulunan özel bir marinaya demir attı. Rus milyarderin korumaları yatın etrafında üst düzey güvenlik önlemleri alarak kuş uçurtmadı. Bir süre Bodrum koylarını gezerek tatil yapacağı öğrenilen Rus milyarder geçtiğimiz yılda tatil için Bodrum’u tercih etmişti.

Yatta Füzesavar bulunuyor

Bodrum'un koyularından gezen 1.2 milyar dolarlık 160 metre uzunluğundaki dev yat dünya'nın en büyük yatları arasında yer alıyor. Dünya'nın en büyük yatı olarak da bilinen "Eclipse" adlı mega-yat askeri füze-savar sistemine de sahip. İki helikopter, yüzme havuzu, SPA, 2 sürat motoru, 4 jetsiki, 2 mini-denizaltı bulunan mega yattın dış kısmı ise tamamen zırhlı kaplama olup Camların tamamı kurşun geçirmez.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.