Rus kadın sınırdışı edildi

Marmaris'te, hem otelcileri hem emniyet güçlerini canından bezdiren Rus kadın, hakkında düzenlenen yasal işlemlerin ardından sınır dışı edildi.Rusya'dan bir hafta önce Marmaris'e tatile gelen İrina Burak, daha ilk gün kaldığı...

Rus kadın sınırdışı edildi

Marmaris'te, hem otelcileri hem emniyet güçlerini canından bezdiren Rus kadın, hakkında düzenlenen yasal işlemlerin ardından sınır dışı edildi.

Rusya'dan bir hafta önce Marmaris'e tatile gelen İrina Burak, daha ilk gün kaldığı otelde olay çıkardı. Otelin kapalı alanında sigara içen, kendisini uyaran otel çalışanlarıyla kavga eden İrina, ilk kaldığı otelden ikinci gün kovuldu. Siteler Mahallesi'nde başka bir otele yerleşen İrina, bu otelde de aynı sorunları çıkardı, otel çalışanlarının ihbarı üzerine gelen polislere mukavemette bulundu ve ikinci gün otelden kovuldu. Bir hafta dolmadan 3. otele yerleşen İrina, yine kapalı alanda sigara içip kendisini uyaran otel görevlileri ve diğer müşterilerle kavga etti. Hem otelcilerin hem de müşterilerin şikayetçi olduğu İrina, polis tarafından alınarak önce Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi sonra polis merkezine getirildi. İrina, kaldığı 3 otelden de, kendisine iyi davranılmadığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Karakola gelen otellerin sahipleri de, İrina'nın kurallara uymadığını belirterek, "Önce kapalı alanda sigara içti. Hem biz hem de müşteriler rahatsızlıklarını dile getirdi, dinlemedi. Yaptıkları ihbar sonucu gelen polis ekiplerinin kayıtlarında mevcuttur. Diğer müşterilerden sigara ve para istemeye başladı, biz de şikayetçi olduk, gelen polislere mukavemette bulundu. Kendisinden davacıyız. Hem bizim hem misafirlerimizin huzurunu kaçırdı" dedi.

Polis hırka aldı

İsrail uyruklu Rus vatandaşı 32 yaşındaki İrina Burak’ın evinde süs eşyaları satarak geçimini sağladığı ve biriktirdiği parayla tur şirketi aracılığıyla Marmaris’e geldiği öğrenildi. Cebinde 100 Euro ile tatile gelen Rus turistin parasını eğlence mekânlarında harcayarak bitirdiği anlaşıldı. Üzerinde bir tişört ve kot pantolonla Marmaris’e gelen Rus turistin soğuk hava nedeniyle üşüdüğünü gören Çarşı Polis Merkezi personeli, Kapalı Çarşı’dan 40 lira değerinde hırka alarak kendisine hediye etti. Polisin bu davranışı karşısında ağlayan Rus turist, yaptığı küfürlü konuşma nedeniyle polislerden özür diledi.

Rusya'da hediyelik eşya üreterek geçimini sağlayan İrina, emniyetteki işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.