Romanya Başkonsolosu Nicolaş: “Marmaris’e aşık oldum”

Romanya'nın İzmir Başkonsolosu Cerasela Nicolaş, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı ziyaret etti. Başkonsolos Cerasela Nicolaş, Romanya'dan Marmaris'e gelen turist sayısını arttırmak için de çalışma yapacağını belirterek...

Romanya Başkonsolosu Nicolaş: “Marmaris’e aşık oldum”

Romanya'nın İzmir Başkonsolosu Cerasela Nicolaş, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı ziyaret etti. Başkonsolos Cerasela Nicolaş, Romanya'dan Marmaris'e gelen turist sayısını arttırmak için de çalışma yapacağını belirterek Marmaris'e beşinci kez geldiğini ve "aşık" olduğunu ifade etti.

Romanya'nın İzmir Başkonsolosu Cerasela Nicolaş, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı ziyaret etti.

Romanya'da Avrupa Birliği tarafından giderleri karşılanan engelli bakım evi sakinlerine Marmaris'te tatil yapmaları için inceleme ziyaretinde bulunduğunu açıklayan Başkonsolos Cerasela Nicolaş, Romanya'dan Marmaris'e gelen turist sayısını arttırmak için de çalışma yapacağını belirtti.

Marmaris'e beşinci kez geldiğini ve "aşık" olduğunu ifade eden Nicolaş, "Marmaris'e beşinci gelişim. Buraya aşık oldum. Burada tatil yapmak beni çok dinlendiriyor. Önceki ziyaretlerim sırasında kardeş şehir için adım atmaya karar vermiştim. İki ülke arasındaki kültürel ve ticari işbirliğini geliştirmek için kardeş şehir olmak için girişimlerde bulunmak istiyorum. Romanyalıların bu güzellikleri görmesi için Marmaris 'e gelen Romanyalı turist sayısını da arttırmak istiyorum. Kuşadası ve Antalya ağırlıklı tatil yapan Romanyalı turistleri Marmaris'e çekmek istiyorum . Marmaris'in Romanya'da çok tanınmaması yazık-günahtır. 2 milyon turistin içinde 90 bin turist biliyor, yüzde 90'ı Kuşadası ve Antalya'yı tercih ediyorlar. Ne yapılması gerekiyorsa yapalım, turistleri Marmaris'e çekelim" dedi.

"Başkonsolos hanımefendi, Marmaris'in gönüllü bir turizm elçisi gibi" diyen Başkan Ali Acar, "Ben de kendilerini Marmaris'te ağırlamaktan çok memnun oldum. Yapmış olduğu değerlendirmeler Marmaris adına, bölgemiz adına çok önemli. Romanya ve diğer pazarlarla ilgili Marmaris ve bölgemizi, turizm adına hareketlendirmek bizim asli görevimiz. Marmaris'i ve İçmeler'i çok seven bir kişi olarak ve resmi görevini de göz önünde bulundurursak Başkonsolosumuzla beraber turist sayısını arttırmak amacıyla iyi bir işbirliği yapabiliriz“ şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.