Recep’in tekerlekli sandalye sevinci

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 23 Yaşındaki Recep Aykurt'u Tekerlekli Sandalye sahibi yaptı. Geçirdiği trafik kazası sonucu yüzde 98 özürlü olan Recep Aykurt, Belediye Çevre Müdürü Selver Hatice...

Recep’in tekerlekli sandalye sevinci

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 23 Yaşındaki Recep Aykurt'u Tekerlekli Sandalye sahibi yaptı. Geçirdiği trafik kazası sonucu yüzde 98 özürlü olan Recep Aykurt, Belediye Çevre Müdürü Selver Hatice Kabak tarafından verilen tekerlekli sandalyenin sevincini yaşadı.

Fethiye'de birçok engelli vatandaşa tekerlekli sandalye bağışında bulunan Fethiye Belediyesi yine bir engelli vatandaşı daha tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Karagedik Mahallesi'nde ikamet eden çiftçilik ile geçimini sağlayan ve mahallesinde geçirdiği trafik kazası sonucu vücudunun büyük kısmı özürlü olan Recep Aykurt'un isteği üzerine Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü de Recep Aykurt'un bu isteğini hemen yerine getirdi. Belediye Çevre Müdürü Selver Hatice Kabak'ın teslim ettiği tekerlekli sandalye ile yaşadığı duyguları dile getiren Recep Aykurt; "Başkalarına muhtaç olmak çok zor. Ancak ben Fethiye Belediyesi'nden yardım istedim. Kısa sürede aracıma kavuştum. Vesile olan herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.