Ramazan Pidesi 2 TL

Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken; Ramazan ayının ve sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alan  Ramazan pidesinin 400 gramı 2.00 TL.’ye satılacağını açıkladı.Akarken ; Ramazan ayı dolayısıyla...

Ramazan Pidesi 2 TL

Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken; Ramazan ayının ve sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alan  Ramazan pidesinin 400 gramı 2.00 TL.’ye satılacağını açıkladı.

Akarken ; Ramazan ayı dolayısıyla bu ay içerisinde sofralarımıza lezzet katan daha önceki yıllarda 350 gramı 1.50 TL’ ye satılan Ramazan pidesi fırıncı esnaflarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda ve halkımızın da mübarek Ramazan ayında sofralarından eksik etmediği pide fiyatlarından dolayı mağdur olmamaları düşüncesiyle her iki tarafça kabul görecek dengeli bir fiyat olan Ramazan pidesinin 400 gramı 2.00 TL’ ye satılmasının Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odamızın Yönetim Kurulunca karar verilmiş olup MESOB Başkanlığı tarafından onaylanarak yürürlüğe girmiştir.

Her ne kadar fiyat yüksek gibi gözükse de diğer illerde 250 gramı 1.50 TL’ den satılan Ramazan pidesi fiyatından daha uygun olduğu görülecektir. Kilogram bazında diğer illerde Ramazan pidesinin kilogram fiyatının 6.00 TL’ ye satılır iken ilimiz Muğla’ da Ramazan pidesi kilogram fiyatı 5.00 TL’ den satılmasına olanak sağlanmıştır. “dedi.

Akarken tüm Muğla’nın Ramazan aylarını kutlayıp esnafa bol kazançlı, bereketli bir ay olmasını diledi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.