Prof. Dr. Mansur HARMANDAR “Aile ve gençlik yaşam merkezleri açacağız”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar , “aile ve gençlik yaşam merkezleri projesi ile aile bireyleri hep  bir arada ve aynı anda boş zamanlarını değerlendirilebilecek, hobi alanlarında...

Prof. Dr. Mansur HARMANDAR “Aile ve gençlik yaşam merkezleri açacağız”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar , “aile ve gençlik yaşam merkezleri projesi ile aile bireyleri hep  bir arada ve aynı anda boş zamanlarını değerlendirilebilecek, hobi alanlarında gönüllerince eğlenebilecek, spor aktivitelerinden yararlanabilecek” dedi.

Muhafazakâr demokrat öğretide aile bütünlüğünün kutsal olduğuna değinen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Harmandar, bu kutsallığı korumanın, aile birliğini ve dirliğini sağlamaktan geçtiğini söyledi. Harmandar, aile bireylerini oluşturan çocukların, gençlerin, hanımların, yetişkinlerin, engelli ve yaşlıların birlikte zaman geçirebilecekleri sosyal, kültürel, eğitime yönelik ve sportif tüm faaliyetlerin sunulduğu Aile Yaşam Merkezlerini il genelinde tüm ilçelerde hizmete açacaklarını belirtti.

Aile ve Gençlik Yaşam Merkezlerinde çocuklara, gençlere, hanımlara, yetişkinlere, engelli ve yaşlılara hizmet verileceğinin altını çizen AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar “Her birey için ayrı ayrı oluşturulacak hizmet alanlarında anne ve babalar sosyal, kültürel etkinlikteyken, gençlerimiz spor ve hobi alanlarında, çocuklarımız da kreş veya çocuk kulübü hizmetlerinden yararlanabilecek” dedi.

Engellileri ve yaşlıları da unutmayacaklarına da değinen Harmandar, “Ailede engelli birey varsa engelli lokalinden, yaşlı birey varsa da yaşlılar lokalinden yararlanacak. Böylece aile bireyleri hep bir arada ve aynı anda boş zamanlarını değerlendirebilecek, hobi alanlarında gönüllerince eğlenebilecek, spor aktivitelerinden yararlanabilecek. Aile ve Gençlik Yaşam Merkezleri’nde ayrıca vatandaşlarımız çeşitli alanlarda açılan eğitim amaçlı kurslara veya seminer programlarına katılabilecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.