Potanın Efelerine Vali desteği

Orman Bölge Müdürlüğü’nün imkanlarına, basketbolu seven Muğlalıların verdiği ufak tefek sponsorluk destekleri ile geçen sene önemli bir noktaya geldiğini söyleyen Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, “Muğla’nın adını...

Potanın Efelerine Vali desteği

Orman Bölge Müdürlüğü’nün imkanlarına, basketbolu seven Muğlalıların verdiği ufak tefek sponsorluk destekleri ile geçen sene önemli bir noktaya geldiğini söyleyen Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, “Muğla’nın adını potada zirveye çıkarttık. Sayın Valimizin, milletvekillerimizin ve Muğla geneli ufak ölçekli sponsorlarımızın vereceği desteklerle bu sene çıtayı biraz daha yukarıya taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

Geçen sezon hemen her maçı 1000 den fazla basketbol severin seyrettiğini belirten Ormanspor Basketbol Takımı Başkanı Dikici, özellikle Muğla Milletvekilleri; Ali Boğa ve Prof.Dr. Yüksel Özdenin yakın ilgileri ile Muğla Basınının duayenlerinin verdiği desteğin takımın play-offlara kadar yükselmesinde ve ayakta kalmasında büyük etken olduğunu söyledi. Diğer yakın illerin Milletvekillerinin bile galibiyetlerden sonra kendilerini arayarak tebrik ettiklerini söyleyen Dikici; “Bu hepimizin, Muğlamızın başarısıdır” dedi.

Geçen sezon önemli bir antrenörle çalıştıklarını söyleyen Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, “Hocamız görevini başarılı ile tamamladı. Bizi önemli noktalara taşıdı, kendisine teşekkür ediyoruz. Bu sene de lig tecrübesi olan genç dinamik ve heyecanı yüksek olan Alkım Ay ile prensipte anlaştık. Transfer çalışmalarına başladık, hepsinden önemlisi Muğlanın tek Lig takımı olarak önemli bir misyonu zorda olsa ayakta tutmaya çalışıyoruz, basınımızın, halkımızın ilgisi bütün maddi manevi zorluklara rağmen bizi ayakta tutuyor”diye konuştu.

Salon büyük sıkıntı

Muğla’da tek bir spor salonu bulunduğunu belirten Dikici, gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün kendilerine her türlü olanağı sağlamasına rağmen bazen yoğunluktan idman yapacak salon bulmakta sıkıntı çektiklerini belirtti. Üniversite salonunun tahsis edilmediğini boş durmasına rağmen verilmekten imtina edildiğini de söyleyen Dikici, “Kulübümüz oyuncularının bir çoğu Üniversiteye de girdiği için bu oyuncular aynı zamanda Üniversiteler arası maçlarda da Muğla Üniversitesi adına önemli dereceler yaptılar. O bakımdan bu durumu anlamak imkansız.Konuyu sayın Rektörümüze ilettim. Oda Basketbol’u seven bizi destekleyen hatta maçlarımıza gelen birisi. Sanırım vereceği talimatla bu sorunu çözecektir.” Dedi.

Vali Güvençer’e ziyaret

Yönetim kurulu ile Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in makamında kendilerini kabul ettiğini söyleyen Muğla Ormanspor Basketbol Kulübü Başkanı Vedat Dikici, “Sayın Valimiz muhteşem bir insan, bizlerle yakınen ilgilendi. Aldığımız intiba konuşmaları ve yaklaşımı bizleri umutlandırdı. Maçlarımızı seyreden binlerce taraftarın arasında bizleri şereflendiren maddi manevi desteğini aldığımız bir valimizin olması bizleri çok ileri taşır.” dedi.

Transfer çalışmaları başladı

Öte yandan İç transferde geçen seneden 5-6 oyuncu ile anlaşma yapacağı belirtilen Potanın efelerinin dış transferden de özellikle 5 numaralı pivot mevkii için güçlü bir arayış içinde olduğu belirtiliyor. 2.Lig ve 1. Lig tecrübesi olan yeni antrönörün transfer çalışmalarını kulüp Genel Menajeri İlker Cömert ve yöneticilerden Muhittin Sayman ile birlikte yürüttükleri belirtiliyor.

Sponsorlara iftar

Önümüzdeki haftaya Cuma günü Milletvekilleri ve sponsorların katılacağı bir iftar yemeği vereceklerini belirten Dikici, “Her şeyden önce irili ufaklıda olsa geçen sene yanımızda olan herkese teşekkür edeceğiz. Destekçilerimizle bir araya geleceğiz. Bu yemekte yeni hocamızı da lanse etmeyi düşünüyoruz. Bu takım Muğla’nın, Muğlalıların Muğla’da yaşayanlarındır. Herkesin sahip  çıkması gerekir” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.