MİLLET İTTİFAKI SEÇİM OFİSİ AÇILDI

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim sürecinde çalışmalarını yürütmek üzere Millet İttifakı Muğla İl Temsilcileri tarafından 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.

MİLLET İTTİFAKI SEÇİM OFİSİ AÇILDI

SİNEM KARAKAYA-

CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Saadet Partisi Muğla İl Başkanlığı tarafından Emirbeyazıt Mahallesi Kurşunlu Caddesi’nde 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Açılışa Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman ve Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci, ilçe başkanları, milletvekili adayları, partililer katıldı.

Açılışa katılan millet ittifakı il başkanları birer konuşma yaptı ve 14 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13.Cumhurbaşkanı seçileceği işaret edildi.

“15 MAYIS’TA İKTİDARIN SICAK GÜNEŞİYLE HEP BİRLİKTE TEKRAR KUCAKLAŞACAĞIZ”

Millet ittifakının çok anlamlı bir birliktelik olduğuna vurgu yapan CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, konuşmasında şunları söyledi:

Bu ortaklık, içerisine her türlü nifak tohumu ekilmesine rağmen ortak bir anlayışla devam ediyorsa bu 6 genel başkanın iradesiyle olmuştur. Ben 6 Genel Başkanıma bizi umutlu yarınlara ulaştıracakları için teşekkür ediyorum. Önümüzde 2 bayramımız var. Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103.açılış yılını kutlayacağız. 103 yıl önce o meclis hangi koşullarla açılıyorsa bugün bizde seçim ofislerimizi iktidarı saraylardan alıp halka vermek için açıyoruz. Seçim ofisimiz hayırlı olsun. Muğla’mızdan başlattığımız bu ateş, bütün ülkeyi saracak ve 15 Mayıs’ta iktidarın sıcak güneşiyle hep birlikte tekrar kucaklaşacağız.”

Bu haber toplam 1833 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.