Polis’ten zehir tacirlerine darbe

Datça ilçesinde polis ekipleri uyuşturucu tacirlerini yakın takibe aldı. Bir hafta ara ile yapılan iki ayrı operasyonda bir vadiyi uyuşturucu yetiştirmek için kullanılan bir şüpheli kenevir bitkileri ile birlikte gözaltına alındı....

Polis’ten zehir tacirlerine darbe

Datça ilçesinde polis ekipleri uyuşturucu tacirlerini yakın takibe aldı. Bir hafta ara ile yapılan iki ayrı operasyonda bir vadiyi uyuşturucu yetiştirmek için kullanılan bir şüpheli kenevir bitkileri ile birlikte gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

İlçe merkezine yakın bir koyda uyuşturucu yapımında kullanılan kenevir bitkisi yetiştirildiği yolunda ihbar alan Datça polisi başarılı bir operasyona daha imza atarak bir miktarı özel saksılar içinde bir miktarı da vadiye dikilmiş kenevir bitkisi ele geçirdi. Ele geçirilen kenevir bitkileri imha edilmek üzere sökülerek ilçe emniyetine getirilirken olayla ilgili gözaltına alınan 42 yaşındaki M.A. isimli şahsın sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.