Polis’ten tam isabet

Ortaca İlçesinde Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan bayan ve erkek polisler “Bahar Atış Eğitimi”nde tabanca ve tüfek ile yapılan atışlarda hedeflere tam isabet atış yaptı.2014 Yılının ilk atış eğitimini Trafik Tescil...

Polis’ten tam isabet

Ortaca İlçesinde Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan bayan ve erkek polisler “Bahar Atış Eğitimi”nde tabanca ve tüfek ile yapılan atışlarda hedeflere tam isabet atış yaptı.

2014 Yılının ilk atış eğitimini Trafik Tescil ve Denetleme Büro Emniyet Amiri Hüseyin Başkan gözetiminde yapılan bahar atış eğitiminde ise, tabanca ve tüfekle 10 adet mermi atışı yapıldı.

Bahar Atış Eğitimi hakkında bilgi veren ve atışlarda gözetmen olarak bulunan Trafik Denetleme ve Tescil Büro Emniyet Amiri Hüseyin Başkan, “İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı personelimiz atış poligonunda yılın ilk atış eğitimlerini yaptı. Bayan ve erkek polislerin tabanca ve tüfek ile yaptıkları atışlarda ise, tam isabet kaydetmeleri bizleri fazlası ile memnun etti. Sabah başlayan atış eğitiminde; personelimiz görevlerini aksatmadan gerçekleştirdi. Yılın ikinci atış eğitimi ise, Eylül Ayı’nda yapılacak” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.