Polise zor anlar yaşattı

Fethiye’de, bilinmeyen bir nedenle geceleyin bazı işyeri ve dükkânların camlarını indiren çevreden geçen vatandaşlara saldırıp dövdüğü iddia edilen 3 kişiden birini polis gözaltına alınca korku dolu anlar yaşandı. Polisin...

Polise zor anlar yaşattı

Fethiye’de, bilinmeyen bir nedenle geceleyin bazı işyeri ve dükkânların camlarını indiren çevreden geçen vatandaşlara saldırıp dövdüğü iddia edilen 3 kişiden birini polis gözaltına alınca korku dolu anlar yaşandı. Polisin gözaltına aldığı arkadaşını kurtarmak isteyen diğer iki kişiden biri bıçakla saldırıp polise zor anlar yaşattı.

İddialara göre, F.K, V.B ile K.K isimli üç arkadaş Atatürk Caddesi Kordon Boyu yakınında bilinmeyen nedenle çevredeki iş yeri ve dükkânlarla bir iş makinesinin camlarını taş atarak indirince çevreden geçen vatandaşlar uyarmak istedi. Eşi ve çocuğuyla yoldan geçerken kendilerini uyaran Ufuk V isimli şahsa da saldıran ve darp eden üç kişi olay yerine polis gelince kaçmak istedi. Polisler, F.K. isimli genci gözaltına alınca diğer iki arkadaşı polise saldırdı. Bu sırada arbede yaşandı. K.K. isimli şahıs cebinden çıkardığı bıçakla polise ve çevreye saldırıp gözaltına alınan F.K’nın serbest bırakılmasını istedi. Polise ve vatandaşlara küfürler yağdıran F.K, polisin bütün uyarılarına rağmen bıçakla saldırganlığını sürdürdü. Polis, yaklaşık yarım saatlik kargaşanın ardından K.K‘nın elinden bıçağı alıp yakalarken, V.B‘yi de yakaladı. Gözaltına alınan üç kişinin emniyette sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.