Pisi pisiler Datça’da kışa rahat girecek

Datça Belediyesi’nin sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları büyük takdir topluyor. Bu çalışmalar kapsamında sokak kedileri için yaklaşan kış ayları öncesi ilçenin bir çok noktasında yuvalar hazırlanıyor.Bu çalışmalarla...

Pisi pisiler Datça’da kışa rahat girecek

Datça Belediyesi’nin sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları büyük takdir topluyor. Bu çalışmalar kapsamında sokak kedileri için yaklaşan kış ayları öncesi ilçenin bir çok noktasında yuvalar hazırlanıyor.

Bu çalışmalarla ilgili olarak Datça Belediyesi’nden yapılan açıklamada ;”Son derece gündelik malzemelerle ve kendi el emeğimizle yaptığımız pratik kedi yuvalarını yaklaşan kış öncesinde yerleştirmeye devam ediyoruz. Belediye Meclis üyesi İnci Bilgin ve Belediye Çevre Müdürü Nurcan Serin uygun noktaları tespit ederek ilk parti yuvaları yerleştirmeyi tamamladılar. Kent Parkı’ndan Esenada’ya, Zabıta noktasından Pazar Yeri’nin yukarı kısmına kadar değişik noktalara yerleştirilen yuvalara kedilerin hemen ilgi gösterdiği görüldü. İlk denemeler başarılı sonuç verirse aynı yuvalardan çok sayıda üretmeyi planlıyoruz.”denildi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.