Parklardaki Oyun Grupları, Yenileniyor

Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan 61 parkta yenileme ve bakım çalışması yapıyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Çalışmalarının ardından yenilenen ve modern hale getirilen...

Parklardaki Oyun Grupları, Yenileniyor

Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan 61 parkta yenileme ve bakım çalışması yapıyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Çalışmalarının ardından yenilenen ve modern hale getirilen parklarımız ve çocuk oyun gruplarımızda, çocuklarımız daha güvenli bir şekilde oynayıp vakit geçirebilecek” dedi.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, halkın sosyal yaşam alanlarının başında yer alan parkların ve parklardaki oyun gruplarının yenilenerek daha güvenli ve modern hale getirildiğini belirtti. Başkan Gümüş, “Zamanla eskiyen, kırılan ve sağlamlığını yitiren parklardaki oyun grupları ekiplerimiz tarafından tamamen yenileniyor. Ayrıca parkların toprak halde bulunan zeminlerine olası bir düşmede yaralanmaların önüne geçmek adına kauçuk zemin kaplaması yapılıyor. Kırsal mahallelerimizdeki parklarımızı da kapsayan çalışmalarının ardından, yenilenen ve modern hale getirilen oyun gruplarında, çocuklarımız daha güvenli bir şekilde oynayıp vakit geçirebilecek. Parklarımız her yaş kesiminden vatandaşlarımızın vakit geçirdiği ve çocuklarımızın oyun oynayarak eğlendikleri sosyal alanlar olması bakımından çok önemli. Bu bakımdan parklardaki yenileme çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.