Özyurt Isı ve Doğalgaz hizmete başladı

Menteşe’de doğal gaz çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, Özyurt Isı ve Doğalgaz firması da çalışmalarına başladı. Özyurt Isı ve Doğal Gaz, ana hatlardan apartmanlara ve abonelere kurulum hizmeti verecek. Özyurt...

Özyurt Isı ve Doğalgaz hizmete başladı

Menteşe’de doğal gaz çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, Özyurt Isı ve Doğalgaz firması da çalışmalarına başladı. Özyurt Isı ve Doğal Gaz, ana hatlardan apartmanlara ve abonelere kurulum hizmeti verecek. Özyurt Isı ve Doğalgaz’ın teknik koordinasyon ve uygulama işlemleri Makine Mühendisleri Odası Muğla Temsilcisi Makine Mühendisi Münnami Özyurt tarafından, finans ve kurumsal işleri ise Mehmet Türedi tarafından yürütülecek.

Vatandaşlara ve abonelerine kurulum sonrası da 24 saat hizmet vereceklerini belirten Münnami Özyurt ve Mehmet Türedi; “ Abonelerimize hizmetlerimiz ana hattan kurulum ve kurulum sonrası hizmetleri kapsayacak. Ana hattan apartmanlara ve konutlara merkezi sistemi kurulması, bireysel kurulum, kombi, sayaç kurulum işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Kurulum ve sonrasında ülkenin önde gelen ürünleri Demirdöküm, ECA, Vailland, Wiesmann, Waimak markaları ile çalışıyoruz. Abonelere bütün kurulum hizmetleri ve kontrolleri yapıldıktan sonra sistemi Akmercan yetkili kuruma teslim ediyoruz. “ dediler.

Özyurt Isı ve Doğalgaz’ın bir Muğla firması olduğuna dikkat çeken Özyurt ve Türedi; “ Firmamız kurulumu gerçekleştirdikten sonra da abonelere teknik danışmanlık ve teknik bakım hizmeti verecek. Abonelerimiz gece gündüz 24 saat bize rahatlıkla ulaşabilecekler. Ayrıca abonelerimize kurulum esnasında bazı bankalarla yaptığımız anlaşmalar doğrultusunda banka finansmanları da sağlanacak. 60 aya kadar ödemeye kolaylığı sağlıyoruz. “ diye konuştular.

Abonelerin kendilerine başvurularının başladığını bildiren Özyurt ve Türedi, kurulum yaptırmak isteyenlerin Özyurt Isı ve Doğalgaz’ın Şeyh Mahallesi Naipler Sokak. 19/A Menteşe-Muğla ofisine ve 0 252 214 84 26-0 542 422 36 12-0 544 431 35 80 ve 0 543 258 52 92 nolu telefondan ulaşabileceklerini ifade ettiler.

Bu haber toplam 132 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.