Özyer’e Seydikamer’den tam destek

Kendi bölgelerinde seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Muğla milletvekili adaylarından Hasan Özyer; Seydikemer ilçesinin mahallelerinde düzenlediği sohbet toplantılarında halkın sorunlarını dinledi. Vatandaşların yoğun...

Özyer’e Seydikamer’den tam destek

Kendi bölgelerinde seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Muğla milletvekili adaylarından Hasan Özyer; Seydikemer ilçesinin mahallelerinde düzenlediği sohbet toplantılarında halkın sorunlarını dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı Hasan Özyer moral bulduğunu ifade etti.

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayları Muğla'nın her bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Seçim yaklaştıkça heyecanında arttığı gözlenirken adaylardan Hasan Özyer, Seydikemer'de yoğun ilgi gördü.

Daha önce genel ve yerel seçimlerde Ak Parti'ye destek veren Seydikemer'deki vatandaşlar, Hasan Özyer'in aday olması ile daha büyük coşku yaşadıklarını ifade ettiler. Hasan Özyer Seydikemer'de Cuma Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.  Beraberinde Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Seydikemer'in Bağlıağaç, Arsa, Yaka, Döğer, Girmeler Mahallelerinde toplantılar düzenlendi. Toplantılarda vatandaşlardan destek isteyen Hasan Özyer daha önceki milletvekili olduğu dönemlerden örnekler vererek "Kimse merak etmesin. Bu dönemdede bütün projelerin takipçisi olacağız. Seçimden sonrada sizinle birlikte toplantılar yapacağız. Seydikemer'in sorunlarını hep beraber çözeceğiz. Bugün Seydikemer'de Yakup Otgöz başkanımız var gücüyle çalışıyor. Biz de yaptığı projelerin takipçisi olacağız. Muğla'da parti ayrımı gözetmeksizin güçlü bir desteğe ihtiyacımız var.  " dedi.

Hasan Özyer; Mahalle toplantılarının yanısıra Gerişburnu ve Uğurlu Mahallelerindeki sanayi sitesindeki vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Ayrıca Seydikemer İlçe Merkezi'nde CHP ve MHP seçim bürolarını da ziyaret eden Özyer, Mahalle toplantılarındaki coşkudan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Hasan Özyer "Bugün Seydikemer'de çalışmalarımızı sürdürdük. Seydikemer her zaman zaten destek olan bir ilçemiz. Yakup Otgöz gibi çalışkan bir başkanı seçerek Ak Parti'ye olan güvenini gösterdi. Şimdi Yakup Başkan ile birlikte sorunların daha çok üstesine gideceğiz. İnsanların yüzündeki samimiyeti görmek bize hem moral veriyor, hem de çalışma azmimizi arttırıyor" dedi.

Bu haber toplam 359 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.