Özyer: Tek başına iktidarı tekrar gerçekleştireceğiz

Ortaca ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatı Muğla Milletvekili Hasan Özyer’in katıldığı toplantı ile bayramlaştı.AK Parti Ortaca ilçe teşkilatı binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya, AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer,...

Özyer: Tek başına iktidarı tekrar gerçekleştireceğiz

Ortaca ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatı Muğla Milletvekili Hasan Özyer’in katıldığı toplantı ile bayramlaştı.

AK Parti Ortaca ilçe teşkilatı binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya, AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Partili Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, AK Parti Ortaca İlçe teşkilatı ve partililer katıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, seçim sonuçlarından gerekli mesajı alarak, yeniden seçim olduğu takdirde tekrar halkın güvenini kazanıp tek başına iktidarı gerçekleştireceklerini belirtti. Özyer; "Sorumluluğumuz ne gerektiriyorsa o şekilde hareket ediyoruz. İnşallah uyum içesinde bir hükümet kurulur ve hizmetlere kaldığımız yerden devam ederiz. Yeniden seçim olursa nerede hata yaptığımızı değerlendirerek bu hataları gidererek, halkımızın güvenini tekrar kazanarak tek başına iktidarı inşallah tekrar sağlarız. Türkiye’de huzur çok önemli birlik ve beraberlik çok önemli, bugün Milli gelirimiz 10B.000 dolar gönlümüz istiyor ki 20-30 Bin dolar olsun. Türkiye güçlü olsun. Çünkü Türkiye’nin bölgesinde güçlü olması bütün bölgenin huzura kavuşması demektir. Onun için Türkiye’nin üzerine çok büyük görev ve sorumluluk düşüyor inşallah bu görev bilinciyle hükümeti kurarız. Seçimler olursa da göreve başlayacak hükümet aynı duyarlılıkta çalışmalarına devam edecektir. Seçimden önce ne söylediysek merak etmeyin hepsinin arkasındayız. Bizlere ne görev düşüyorsa Muğla’mız için ülkemiz için canla başla çalışacağız. Bu makamlar milletin makamlarıdır. Bizler sadece görev yapmak için bu makamlardayız. İnşallah bu dönem hukuk reformu, sivil anayasa yapılması da gerçekleşir. Ne talebiniz varsa yapabilecek olduklarımızı yapmaya çalışacağız. Seçimlerin sonuçlarını yargılama irdeleme gibi bir hakka sahip değiliz. Biz sadece mesajı alacağız. Nerede uyarı, nerede ikaz verildi bunları değerlendirerek, hatalarımızı yanlışlarımızı gidererek tekrar halkın güvenini sağlayacağız. Ve tek başına iktidarı tekrar gerçekleştireceğiz’’ şeklinde konuştu.(İHA)

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.