Öztürk’ten 12. Yıldönümü değerlendirmesi

“Demokrasi ve Milli İrade Zaferi”AK Parti’nin iktidara gelişinin 12. Yıldönümü nedeniyle bir değerlendirme yapan İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti iktidarının demokrasi ve milli iradenin bir zaferi olduğunu söyledi.Haber...

Öztürk’ten 12. Yıldönümü değerlendirmesi

“Demokrasi ve Milli İrade Zaferi”

AK Parti’nin iktidara gelişinin 12. Yıldönümü nedeniyle bir değerlendirme yapan İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti iktidarının demokrasi ve milli iradenin bir zaferi olduğunu söyledi.

Haber Merkezi

AK Parti’nin iktidara gelişinin 12. Yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti’nin 12. Yıldönümünde yeni Türkiye ile refah ve mutluluğa yol aldığını söyledi.

AK Parti’nin iktidara gelişinin demokrasi ve milli iradenin zaferi olduğu belirten Öztürk, açıklamasında şu görüş ve düşüncelere yer verdi:

“14 Ağustos 2001’de kutlu yürüyüşümüz  çok kısa sürede toprağın özü olan milleti ile buluşarak 3 Kasım 2002’de milli iradenin güvenine mazhar olmuştur. O gün bütün siyasi eski ezberler bozulmuş,bir çok siyaset gemisi  sandığa gömülmüştür. Milletimiz Ak Parti iktidarının   12.yılında Yeni Türkiye ile refah ve mutluluğa yol almıştır.

Milletten aldığımız büyük ve kutsal emanet olan “milli egemenlik” bizim vazgeçilmezimizdir. Muhafazakar Demokrat Hareket  Bir Anadolu devrimi hareketidir. Ak Parti teşkilatları ve Genel Merkezi ile bu hareketin lokomotifi ve hükümetleri de güçlü uygulayıcısıdır.

Büyük Anadolu Medeniyeti yolunda nefer gibi koştuğumuz davamız için her kademedeki mensubumuz her türlü fedakarlık ve çilekeşlikle çocuklarından ve kendinden özveri ile aldığı zamanı millete hizmet yolunda harcamaktadır. Ak Parti teşkilatlarının güzide üyeleri ve her kademedeki yöneticileri hepsi birer kardeştir. Ak Parti teşkilatlarının her bir üyesi bu davada yol arkadaşlarıdır. Her gün ve daima kar-kış demeden, dağ- bayır dinlemeden ev ev, kapı kapı dolaşarak millete ulaşan ve bu davayı anlatan Ak Neferlerin hepsinin eli öpülesidir.

Davasına hizmetin sevdası için gerektiğinde kolundaki tek bileziği bile gönülden verebilen,her seçim döneminde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden giden ,son kongreden sonra “bilge genel başkanımız Davutoğlu” ile yürüyen bu dava kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

“Hapsedilmeyi halvet, sürülmeyi seyahat, öldürülmeyi ise şahadet’’ görecek kadar davaya inanan kişi, gerçek teşkilatçıdır. Unutulmamalı ki; İnanç, arzuya dönüşen aşktır.” Hakikati, güzeli ve ideali arayanlar kardeştir, bu nedenle teşkilat adaletin, vicdanın, aşkın hüküm sürdüğü bir ailedir.

Bu dava için gece gündüz amatörce hizmet eden, gönül veren camiamızı kutluyor ve nice yıllar bu memlekete ve millete birlikte hizmeti cenabı Allahtan niyaz ediyorum. Birlikte nice 12.yıllara

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.