Öztürk, ziyaretlerine başladı

AK Parti 26. Dönem Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Ankara’da yapılan yemin töreninin ardından Muğla’da ziyaretlerini başlattı.Öztürk, ziyaret ettiği Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanlığı, Muğla Kamyoncu Otomobilci...

Öztürk, ziyaretlerine başladı

AK Parti 26. Dönem Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Ankara’da yapılan yemin töreninin ardından Muğla’da ziyaretlerini başlattı.

Öztürk, ziyaret ettiği Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanlığı, Muğla Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası, S.S. Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı, Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Muğla’nın geleceğine yönelik görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretleri değerlendiren Öztürk, şunları söyledi:‘’ 26. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili olarak yemin ettim. Yemin töreni sonrasında Muğla’da bir dizi teşekkür ziyaretinde bulundum. Allah TBMM çatısı altında Milletimize ve Muğla’ya güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Aldığım sorumluluğun bilinciyle Millete hizmet edeceğim."

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.