Öztürk: Bu günlere milletimizle geldik

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmadamuhalefet Milletvekillerine yönelik eleştirilerde bulundu.  Öztürk;  “2002 Türkiye’sinde İnsanımız zamanlarını hastane ve eczane...

Öztürk: Bu günlere milletimizle geldik

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada

muhalefet Milletvekillerine yönelik eleştirilerde bulundu.  Öztürk;  “2002 Türkiye’sinde İnsanımız zamanlarını hastane ve eczane kuyruklarında bekleyerek geçiriyor, hastasını rehin bırakıyor, hatta cenazelerini morglardan senet karşılığı alıyordu, çocuklarımız 70 kişilik sınıflarda, kara tahta önünde ders görüyor, kitap kuyruklarında çile çekiyorlardı. İnsanımızın alın teri kazançları faiz lobileri tarafından sömürülüyordu. Zalimin karşısında, Mazlumun yanında yer alan, Halka Hizmet, Hakka Hizmet anlayışı ile Milletimiz ile birlikte bugünlere gelen; Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve dava arkadaşlarıma hep sahip çıkmıştır. Siz bunu tesadüf mü sanıyorsunuz?”dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Ak Parti hükümetlerinin 14.bütçesini yapıyor olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşadığımı belirtmek istiyorum. Her siyasetçiye nasip olmayacak bu sevincimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öncelikle bugün 8 Mart Dünya Kadınlar günü.  Gönlümüzde her zaman müstesna bir yere sahip olan, gerek aile, gerek toplum yapımızın temel direği olan, başta eşim ve annem olmak üzere, Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Sözlerini,  “14 yıllık iktidarımız döneminde, her alanda olduğu gibi ekonomi alanında da 93 yıllık Cumhuriyet tarihimizin en parlak dönemlerinden biri oldu” şeklinde sürdüren Milletvekili Öztürk, “Ak Parti iktidarı boyunca tüm dünya ekonomik kriz ile boğuşurken Türkiye ekonomisi yıllık ortalama % 4,7 oranında büyüme göstermiştir. Artık benim ülkem IMF kapısında borç dilenen, IMF önünde diz çöken bir ülke değildir. Ekonomide bu gurur ve onur verici tabloyu ortaya çıkaran en önemli unsur güven, istikrar ve mali disiplindir” diye konuştu.

2002 Türkiye’sinde yaşananları hatırlattı

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu başarıya inanmayanlar ve 2002 Türkiye’sini bugünlere tercih edenlere hatırlatmak isterim ki; 2002 Türkiye’sinde İnsanımız zamanlarını hastane ve eczane kuyruklarında bekleyerek geçiriyor, hastasını rehin bırakıyor, hatta cenazelerini morglardan senet karşılığı alıyordu, çocuklarımız 70 kişilik sınıflarda, kara tahta önünde ders görüyor, kitap kuyruklarında çile çekiyorlardı. İnsanımızın alın teri kazançları faiz lobileri tarafından sömürülüyordu.

Ama bizler halkımızın desteği ve Allah’ın yardımı ile kimsenin hayal dahi edemediği birçok projeleri hayata geçiriyor ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yön verilen değil, Yön veren; Gelişen, büyüyen bir Türkiye için Ak Parti kadroları Milletimiz ile aynı istikamette yol almaya devam edecektir.

İnsan ve hizmet odaklı politikalarımızla Birileri İstese de, istemese de Milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Muhalefet milletvekillerini eleştirdi

Öztürk, TBMM Genel Kurulu’nda söz alan muhalefet Milletvekillerine yönelik eleştirilerde bulunarak, şunları söyledi:

“Bu kürsüden İktidarımızla ilgili asılsız, mesnetsiz bir çok iddialar ortaya atıldı. Tabii ki muhalefet eleştiri hakkını kullanacak. Lakin bu eleştiri kesinlikle bizlere ve İktidarımıza hakaret seviyesinde olmamalıdır. 14 yıllık yapılan icraatları itibarsızlaştırmaya, başarıları gölgelemeye kimsenin hakkı yoktur. Bizim için önemli olan bu sözler değil, önemli olan Milletimizin ne söylediğidir. Milletimiz 2002 yılından bu yana her seçimde Ak Parti ye olan güvenini, desteğini artırarak ortaya koymuştur. Biz halkımıza inanıyor, halkımıza güveniyoruz. Onlardan aldığımız güç ve inançla, Milletimizin refahı, huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam ediyoruz.

İnandığımız ve itibar ettiğimiz tek güç milletin gücüdür.

Millet, daha 4 ay önce sözünü söylemiş Ak Kadroların arkasında dimdik durmuştur. Bizim için önemli olan da budur.

Yıllardır aynı teraneleri ısıtıp ısıtıp, milletin gündeminden uzak olarak bu kürsülerden söyleyenler 1 Kasım seçimlerinden ders almamış olmalılar ki, aynı üsluba devam ediyorlar. Millet son sözünü 1 Kasım’da söylemiş, Milletin adamlarına sahip çıkmıştır.”

Sözlerini, “Hiç kendinize soruyor musunuz? Ak Parti neden 14 yıldır iktidarda diye? Girdiği her seçimi neden kazanıyor sizce?” diye sürdüren Öztürk, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Madem benim ülkem sizin söylediğiniz gibi doğru yönetilmiyorsa, gerçekten milletimiz sizin söylediğiniz gibi sıkıntı içerisinde ise neden bu millet size oy vermiyor ve neden bu millet her seçimde sizi sandıkta hüsrana uğratıyor? Bunu hiç düşündünüz mü? Acaba bu millet mi yanlış yerde duruyor yoksa siz mi bu milletin gündeminden ve hissiyatından uzaktasınız.

Zalimin karşısında, Mazlumun yanında yer alan, Halka Hizmet, Hakka Hizmet anlayışı ile Milletimiz ile birlikte bugünlere gelen; Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve dava arkadaşlarıma hep sahip çıkmıştır. Siz bunu tesadüf mü sanıyorsunuz?

Her ne kadar sizler isminden ve varlığından rahatsız olsanız da, bizler bu kürsülerden millet adına, milletin sevdalısı Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunmaya her fırsatta devam edeceğiz. Bu vesileyle 2016 Yılı bütçesinin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, Yüce Meclisi Saygıyla selamlıyorum.”

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.