Öztürk: Bizi bize bırakın

CHP’nin 90. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen gecede konuşan CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, geceye katılan Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’e seslenip, “ Bizi bize bırakın” diyerek genel merkezin aday...

Öztürk: Bizi bize bırakın

CHP’nin 90. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen gecede konuşan CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, geceye katılan Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’e seslenip, “ Bizi bize bırakın” diyerek genel merkezin aday belirleme sürecine müdahil olmamasını istedi.

Büyük coşku yaşandı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 90’ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle gece düzenlendi. Muğla’da düzenlenen geceye CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin de katıldı. Bin 500 biletin satıldığı geceye yoğun katılım nedeniyle bazı davetliler geri dönmek zorunda kaldı.

CHP Belediye Başkan aday adaylarının yoğun ilgi gösterdiği ve masaları tek tek dolaştığı gecenin yıldızı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon oldu. İl Genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar ve Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Fevzi Topuz’un bulunduğu masaya oturan Başkan Kocadon, gece boyunca partililerin ilgi odağı oldu.

Genel Merkeze mesaj

Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, önümüzdeki yerel seçimlerde genel merkezin Muğla’da üye bazında yapılacak olan temayül yoklamasından çıkacak sonuca müdahalede bulunmaması gerektiğini ifade etti. Öztürk, “Demokrasinin kalesi Muğla’nın CHP’li seçmeni kimi seçeceğini iyi bilir. Bizim CHP Muğla örgütleri olarak talebimiz, bizi bize bırakın. Her ilçemizde CHP’yi temsil edecek en iyi adayların belirlenmesi için CHP’nin üyeleri üzerine düşen yapacaktır. Bizi bize bırakın ki, Muğla’da 30 Mart günü 13 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamını CHP’li adaylara teslim edelim” dedi.

Örgütlere saygı duyacağız

İlk defa parti tarihinde Parti Meclisinde merkez yoklaması kararı aldığımız halde, parti örgütümüzün önümüzdeki seçimlerde beklentilerini objektif bir şekilde tespit edebilmek için komisyon kurduk. Bugüne kadar 78 il başkanımız ile görüştük. İl başkanlarımız Ankara’ya gelirken, İlçe örgütlerimizin ve kanaat önderlerimizin düşüncelerini v e anlayışlarını tespit ederek gelmelerini istedik. İl başkanlarımızdan aldığımız dokümanlar ve bilgiler doğrultusunda ilçelerde yapılacak olan seçimlerde hangi yöntem ile adaylarının belirlenmesi için önerileri varsa onlara sahip çıkacağız ve saygı duyacağız, Kimsenin kuşkusu olmasın. MYK başarıyı değirmene su taşıyarak değil, tam tersine örgütlerimiz ne kadar net görürse o kadar başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum.” dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.