Özelleştirmeye karşı imza kampanyası

TES-İş ve Maden-İş Sendikaları Yatağan Şubeleri tarafından ilçe merkezindeki Madenci Heykeli önünde açılan “Özelleştirmeye inat, bir imzada sen at” kampanyasına halkın her kesiminde büyük destek geldi.2 yaşındaki Berrak...

Özelleştirmeye karşı imza kampanyası

TES-İş ve Maden-İş Sendikaları Yatağan Şubeleri tarafından ilçe merkezindeki Madenci Heykeli önünde açılan “Özelleştirmeye inat, bir imzada sen at” kampanyasına halkın her kesiminde büyük destek geldi.

2 yaşındaki Berrak isimli minik emekçi babasıyla imza standına gelirken, köyden imza kampanyasına destek için gelen 77 yaşındaki Mehmet dede enerji ve maden işçilerinin gönüllerini fethetti. Ülkenin düşman işgalinden kurtarılırken verilen mücadeleleri hatırlatan Mehmet Dede, “Bu ülke kolay kazanılmadı, öyle kolay da satılamaz” diye konuştu.

Maden-iş Sendikası Şube Başkanı Süleyman Girgin ve TES-İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Erçelik, özelleştirmeyle mücadele kapsamında hazırladıkları eylem planı kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek halktan gelen büyük desteğin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade ettiler. Yasaların izin verdiği şekliyle özelleştirmeye karşı verdikleri mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerinin alını çizen Girgin ve Erçelik, “Umarız bir an evvel bu yoldan geri dönülür ve istenmeyen olaylar yaşanmaz. Çıktığımız bu yolda sonuç alana kadar mücadele etmeye kararlıyız” dediler.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.