Özel sporcular sahada ter döktü

Engelliler haftası nedeniyle düzenlenen organizasyonda Muğla Gençlikspor Kulübü Özel Basketbol Takımı ile Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü Basketbol Takımı, Bodrum'da karşılaştı.Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından...

Özel sporcular sahada ter döktü

Engelliler haftası nedeniyle düzenlenen organizasyonda Muğla Gençlikspor Kulübü Özel Basketbol Takımı ile Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü Basketbol Takımı, Bodrum'da karşılaştı.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen karşılaşma Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşti. Karşılaşmayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da izledi. Devre arasında sporcuların yanına giden Başkan Kocadon, sporculara başarılar diledi.

Renkli görüntülere sahne olan müsabakada, Muğla Gençlikspor Kulübü Özel Basketbol Takımı, Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü’nü 24-12 yendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon karşılaşmayı ailelerle birlikte tribünlerden takip etti. Başkan Kocadon ayrıca tüm sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, engelli gençleri spor yaparken görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "2004 yılından beri inandığımız bir şeydi bu ve çocuklarımıza imkân sağlanırsa spor yapabileceklerini gördük. 2007 yılında Yahşi okulumuzdaki çocuklarımızın 19 Mayıs törenlerine katılmalarını sağlamıştık. O zaman Mustafa Birol Hocam’a söylemiştim, bu tür aktivitelerle ilgili neler yapabiliriz diye. Bakın bugün bütün aileler burada. Çocuklarımız spor yapıyor ve sosyalleşiyor. Biz tür aktiviteleri elimizden geldiği kadar destekliyoruz. Her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Onların gözlerindeki ışıltı bizleri çok mutlu ediyor." dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.