Özel Güvenlikçilere eğitim

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesine ait hizmet binalarının ve tesislerinin koruma görevini yürüten özel güvenlik personeline hizmet içi eğitim verdi.Muğla Büyükşehir Belediyesi...

Özel Güvenlikçilere eğitim

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesine ait hizmet binalarının ve tesislerinin koruma görevini yürüten özel güvenlik personeline hizmet içi eğitim verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen ve Cihan Özel Güvenlik Şirket Yetkilisi Erkan Keskiner tarafından verilen eğitim seminerinde özel güvenlik personeline 5188 sayılı kanun ve buna bağlı olarak çıkarılan yönetmelikler hakkında bilgi verildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitim seminerine 79 özel güvenlik personeli katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen, düzenlenen eğitim semineri ile özel güvenlik personelinin kanun ve yönetmelikler konusunda bilgilendirildiğini belirtti. Gülen; “Verdiğimiz eğitimde kanun konusunundaki bilgiler ile birlikte özel güvenlik personelimize halkla ilişkilerde davranış ve iletişim konuları ile dıştan gelebilecek her türlü tehlike unsurlarını bertaraf edilmesi ve önlenmesi konularında da bilgiler verdik. “dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.