Özden’den ahde vefa hatırlatması

TOKİ tarafından yapımı gerçekleştirilen ve Muğla Belediyesinin kullanımına devredilen Açık Hava Tiyatrosunun açılışına davet edilmediğini belirten AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, yapımında emeği geçmiş birisi...

Özden’den ahde vefa hatırlatması

TOKİ tarafından yapımı gerçekleştirilen ve Muğla Belediyesinin kullanımına devredilen Açık Hava Tiyatrosunun açılışına davet edilmediğini belirten AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, yapımında emeği geçmiş birisi olarak açılışa davet edilmemesini ahde vefasızlık olarak yorumladı. 

TOKİ yapılması gereken Açık Hava Tiyatrosunu 7 Mart 2011 tarihinde başlayan Milas TOKİ Sosyal Konutları Projesi içine dahil ederek ihaleye, 14 Ağustos 2012 Tarihinde Milas Sosyal Konutları ile birlikte Muğla Açıkhava Tiyatrosunun inşaatı tamamlanarak yapılan protokolle Muğla Belediyesinin kullanımına devredilmiştir. Bu Açıkhava Tiyatrosunun yapımında Muğla Belediyesinin maddi hiç bir katkısı bulunmamaktadır. Başlangıcından bitimine kadar TOKİ kaynakları kullanılarak yapılmıştır. Açık Hava tiyatrosunun yapımı için bir Muğla Milletvekili olarak çok çaba sarf etmiş durumdayız. Çabalarımız kısa sürede meyvesini vermiştir. Hemşehrilerimize ve Muğlamıza böyle bir tesis kazandırmaktan mutlu ve gururluyuz. Bu tesisin açılması dolayısıyla tarafımıza herhangi bir davetiye ulaşmış değildir. Ahde vefa duygusunun Muğla için önemli bir özellik olduğunu hatırlatma gereği hissetmekteyim. Açılacak olan Açıkhava Tiyatrosunun Muğla’ya ve Muğlalılara hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.